josefineemma

Alla inlägg den 30 juni 2010

Av Josefine - 30 juni 2010 16:30

det är varmt ute & jag beger mig strax in till staden, javisst.

Av Josefine - 30 juni 2010 13:49

midsommar, inte min bild, ja har bara lånat.

härlig liten lek vi körde & jag sat tre av fem bollar/bukar/potatis.  

Av Josefine - 30 juni 2010 11:35

godmorgon, igår somnade jag runt tolv tiden, så trött var jag. det var faktist skönt att sova så tidigt. men till råga på allt har jag sovit dåligt i soffan då det har varit varmt som i en bastu. icke okej. & även har jag haft dörren öppen lite hela natten men ändå har det varit så hiimla varmt. inte alls okej!


iallafall min mage är lite hungig och jag har insett att ja hatar pengar & vill ha massor. det är hemskt att allt man vill ha ska vara så satans dyrt. jag ogillar läget starkt. jag ogillar pengar, skulle varit bättre om man inte haft pengar, utan något annat system som jag inte lyckats komma fram till än, men pengar gillar ja icke. fast ja hade gärna velat ha sådär lite pengar. mums. som bara ploppade inte på kortet lite då och då. (oftare än studiebidraget då vill säga)


nog med snacket om pengar, blir bara så depp, blää. idag blir det iallfall bara vara hemma & ta det lungt, jag skulle solat hela dagen om det varit sol men bara för ja hade tid till att sola så blev det ingen sol, icke okej. men men, någon gång vid fyra eller fem? åker jag in till staden till kevin & sen ikväll hbg och bio med my. härligt. ska glotta på den nya twilight filmen & jag hoppas fan att den är bra. hihi.

nu ska ja käka lite frukost & tvätta vidare, blää.


ni får en blomma på köpet, javisst.

  

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards