josefineemma

Alla inlägg den 28 september 2010

Av Josefine - 28 september 2010 21:44

i love u  || ska försöka sova nu, är jättetrött och sitter och halvsover här i stolen. gott kommer jag nog inte sova i natt, men vad ska jag göra? i need to sleep. mamma ska dessutom försöka köpa sånna sovetabletter som jag hade innan ett tag, så jag har lättare för att somna in och sova hela natten utan att vakna då jag har lite sånna sömnproblem, sover inte så djup som jag bör göra så jag hoppas det kasnke kan hjälpa mig lite nu oxå för de gjorde ju det sist. 


jaja, god natt på er alla!

Av Josefine - 28 september 2010 21:12


tell them all i know now, shout it from the roof top, wright it on the sky love

all we had is gone now, tell them i was happy and my heart is broken,

all my scars are open, tell them what i hoped would be, impossible

Av Josefine - 28 september 2010 19:50

äntligen är jag hemma efter alla dagens uppgifter. började med att jag försov mig, ganska rejät så pappa fick köra mig till coop.

idag fick jag stå i grillen, packa om båten, plocka upp ostar & även ta bort varor med utgånget datum. det var faktist lite roligare idag än förra veckan kan jag säga. tror jag kunner komma trivas lite om jag har tur & vet ni? en liten my kom på besök idag oxå, hihi, jättetrevligt. längesedan man träffade den fisen.

ja sen blev det direkt till häljarp & åkte hem vid sju typ. dirket battis så han fick kvällsmat, lite tidigare än vanligt men en jöns behöver sova.


i morgon blir det först praktik sen hämtar johanna mig i häljarp kör & plockar upp mammi i kävlinge & vidare mot centan. ska köpa mobil till moi. om ja hitar någon villsäga, sen blir det snabbt hem & fixa mig, vidare på kickoff med nikki förmodligen! känns super bra, faktist. eller inte, men jaja, får väll bli så.

jag bjuder på en liten egobild. 

Ovido - Quiz & Flashcards