josefineemma

Alla inlägg under juni 2010

Av Josefine - 28 juni 2010 10:09

hej alla morgonpigga. idag är det super bra väder & jag ska ligga i trädgården & steka i stort sett hela dagen. det härligaste är att vi har fått poolen badklar nu. så kanske letar fram någon luftmadrass så jag kan ligga i poolen & steka, inte helt fel. jag gillar läget. iallafall så ska ja & mamma försöka fixa licens till mig så ja kan få komma ut & tävla snart. är så hiimla sugen på det. mums. nej men nu kallar solen & schuge på mig.

  

Av Josefine - 27 juni 2010 22:46

lc:n, från samma tävling som den andra videon. fick fyra fel för ja var dum nog att inte rida ordentligt.

Av Josefine - 27 juni 2010 21:56

här kommer videon från tävlingen i viarp för länge sedan, kommer inte ihåg datumet riktigt. men iallafall så är det jag och batman, i en ld. felfria blev vi & batman skötte sig exemplariskt. underbar häst, verkligen, går bara att älska. mums!

Av Josefine - 27 juni 2010 16:54

ikväll beställer min mammi ett motljus skydd & ett close up filter, underbart. ville bara säga det, för det gör mig lite glader & jag har länge velat ha ett motljus skydd. hihi.


nu blir det snart lax till middag, mums . äckellax   

Av Josefine - 27 juni 2010 16:13

underbart väder, javisst. inte gjort så mycket idag faktist, känns inte heller som om ja kommer göra så himla mycket idag. fick pengar från jobbet idag, åttahundratjugoen kronor, inte helt fel. sparade några av de pengarna till viktigare saker så femhundra rikstaler ligger ja inne med nu. helt okej. tyvärr blev det ingen batman idag. rebecca och marie ska kvala med team chasingen idag och jag hoppas det kommer gå super bra för dom. jag är helt off på att skriva idag, kommer inte på något alls vettigt faktist. haha. mamma hittade precis en stor äcklig spindel som är äckligt nära mig, inte alls okej. verkligen inte. hrrm ..

  

Av Josefine - 26 juni 2010 14:54

nu ska jag försöka vara lite positiv.


igår var det midsommar & den firades tillsammans med rebecca & hennes mc kompisar & jag har fått tillbaka kärleken till taio cruz låt, break your heart. den spelades mycket igår & jag har fått den på hjärnan. iallafall så blev det lite mat, gott kött, sånt jag varit sugen på sådär jättemånga gånger, de var redigt smarrit, mums. även lite lekar blev det, haha. jag är bäst på "strutfotboll"? hette det så? man springer med en strut för ögonen & så har man ett litet hål man kan kolla ut genom, typ som en femma, väldigt litet men skoj. ett tips gör aldrig det barfota utan skydd. haha. iallafall så förlorade mitt lag nog ganska mycket i alla lekarna, fast vi var ganska bäst för sist kom vi nog inte. haha. ja, sen blev det dans & mera dans. jättetrevlig. fast bilturen var nog bäst ändå,

fabian: jag ser något vitt

jag: hans tröja, eller hans?

fabian: nej

jag: mina tänder?

fabian: nej. hihi

jag: öhm, jag ger upp

fabian: mitt skelett

jag: hahahaahaaha

så höll jag magnus, marie & lille fabian på i bilen, det är bara en av våra alla roliga saker vi såg. jag var helt klart bäst på att gissa fel, men ja gjorde det med sån passion att man trodde det var mitt kall & jag förstår inte hur jag orkar mig själva ibland, satt i evigheter i bilen med lille fabian som ville leka. haha.

iallfall var hemma hos rebecca vid halv två kasnke? helt okej, trött var jag. jag slängde mig i soffan och somnade ganska fort faktist. skönt. de va väll en trevlig kväll faktist, trevliga människor helt klart.


nu är jag tillbaka på facebook & msn, känns bra faktist. tack för hjälpen! verkligen mega snällt, hade fan inte klarat mig utan facebook.

Av Josefine - 26 juni 2010 14:41

jag är extremt sur & jag lever på min blogg för tillfället. jag har försökt göra den exakt samma som min förra men vet inte om jag lyckats. namnet blev det samma lyckligtvis. tyvärr kommer jag inte in på min nya hotmail längre heller & då inte facebok heller. känns ganska jobbgt & dagens planer blir inte som planerat, stranden har vi lagt på hyllan för vi ska polisanmäla detta, inte okej att ta bdb*fyra ungefär, facebook, hotmail & min blogg.. jag hatar det. verkligen.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards