josefineemma

Alla inlägg den 6 juli 2010

Av Josefine - 6 juli 2010 23:05

det finns så mycket jag egentligen skulle vilja skriva här, både på gott & ont. men jag skippar den biten & gör ett försök med att berätta kortfattat om min dag.


började iallfall med en tur med rebecca & greven, red och kollade på nårra random kossor som vart långhåriga, riktigt söta. hihi. sen red vi runt & försökte hitta nå väg hem & det lyckades vi med, åh gud vad där är fint att rida, skog, åkrar, grusvägar & utsikten, mums går bara att älska! iallafall så var vi nog ute i två timmar? på ett ungefär då. väll tillbaka i stallet tog ja & red lite i hagen medans rebecca fixade zamona & så begav vi oss ut på en liten runda. samma runda som jag red igår. helt okej & de är så underbart att skrabban är bra igen. sen blev det bussen hem efter det.


hemma blev det mat, lite fix & även en snabbis till datorn. sen hem till kevin. kollade lite las vegas sen in till stan & träffa my. skulle egentligen åkt ner till borstahusen så ja kunde bada men blev istället att vi gick nere vid cita & fotade. så lite random bilder får ni i morgon. ja sen tåget till häljarp vid kvart i öhm elva & sen hem. nu sitter ja här och har fett ont i huet & känner mig inte alls nå vidare bra faktist. lite sleten & väldigt död. iallafall ska skriva lite på facebook & köpa vapen, sen blir det popcorn som mamma inte tycker ja ska få och sen nanna soffan, javisst. har en galen dag framför mig imorgon. hoppas jag överlever.

Av Josefine - 6 juli 2010 09:27

godmorgon, jag är fett trött nu & vill egentligen bara sova så denna dagen kommer bli hemsk på heltid för jag är trött. iallafall så ska jag bege mig ut till batman nu, rida lite & ha det trevligt. & ja sen kommer allt bli katastrof & jag kommer pang. jag vet det redan. iallfall jag visste att ja inte skulle få nårra tips & ideer på saker man kunde ha på bloggen så jälva kasst. men men, får väll skita i att ha nått sånt på bloggen då. iallafall är mitt humör inte alls på topp idag så jag åker ut till stallet nu somsakt. & försöker bli p bättre humör, vilket inte kommer fungera. därför man inte ska planera saker, för n vet aldrig vilket humör man är på! iallfall min åsikt om planering. i dont like it.

Ovido - Quiz & Flashcards