josefineemma

Alla inlägg den 27 juli 2010

Av Josefine - 27 juli 2010 21:27

som jag har mått idag, inte bra någonstans. haha. mitt huvud har gjort ont, jag har känt mig svimfärdig exakt hela tiden, hrrm inte okej. dessutom har mitt humör varit på botten idag. somnade iallfall innan i soffan & sov riktigt gott, trodde nästan att klockan skulle bli otroligt mycket så jag slapp göra massa saker men det lyckades jag inte med.


iallfall tog jag mig samman & åkte ut till batman efter många om & men, bussresan var extremt lång & tråkig, inte änns musiken fick mig på bra humlr, icke okej det. hrrm .. trött var jag.


när man kommer till stallet var batman helt klar, nästan, byttade bara om och tränsade sen så blev det lite ridning. quman & hans kompis var där och skulle åka inlines bakom greven & batman, det gick bra faktist. så nu är vi tre stycken som kan åka, underbart! nu fattas bara inlinsen (lite sponsring hade inte varit helt fel!) haha. ja sen blev det hem, pappa hämtade mig i eslöv.


hemma är jag nu & musiken är nästan på högsta, eller ja de är så högt ja får ha det när mamma & pappa försöker kolla på tv. haha. jag är extremt festsugen nu & på bättre humör, ja vill festa! fast somsakt ja fattas saker till det så det får fan inte bli nått festande, inte okej det men men, vad ska man göra? i morgon är det tävling i viarp & det ser vi fram emot. känns som om morgondagen kommer bli stressig, hrrm ..

Ovido - Quiz & Flashcards