josefineemma

Alla inlägg under september 2010

Av Josefine - 19 september 2010 17:54

blev fyra i team chasingen idag, bra faktist. vi blev bäst av de två lagen som red tre. tyckte vi var ganska bäst.


jag sitter iallfall här med näsblod nu & ska snart bege mig ut till stallet & ge battis kvälls mat & släpa  ut honom. sen ska ja nanna kudden. för jag är väldigt trött faktist.

Av Josefine - 19 september 2010 07:51

godmorgon, idag är det sm i team chasing i skatteberga. trött är jag men de kommer nog gå super bra ändå. är faktist inte nervös än, men ja kommer bli, haha. battis står i stallet nu & väntar på frukost. ska snart bege mig dit, men vet ni? cykeln är hos kevin... pappa tog lil pigge igår isället för den stora. så nu måste ja gå hela jälva vägen och det är inte alls okej enligt min mening. hrrm.. tar ju lixom hela 11 minuter icke okej. haha.


pappa bara försvann precis när jag vaknat, väldigt elakt för ja hade ju behövt prata med honom när ja vaknat till lite, jag vakande 07.24 & pappa stack07.27 typ & då hade ju inte jag vaknat. riktigt elakt, men iallfall ska hämta transport & köttbulle när pappa kommer hem, sen ska jag rycka battis man, han börjar bli långhårig & det är inte helt okej faktist, hihi. söt är han.


igår när jag red gick han jättebra, började med att longera en liten stund och han var duktig sen hoppade ja upp i både blåst  & regn. red ner till ängen utanför oss & red lite dressyr plus att de blev mycket galopp (så han inte är överdrivet hyper aktiv idag haha) gjorde galoppbyten, red på stora små volter, avsaktningar, skritt-galopp, galopp-skritt osv. han skötte sig väldigt bra faktist, en duktig häst, lyssnade fast han hade mycket energi i kroppen. sen red ja tillbak & han fick mat.


nu har jag inte tid att sitta här med, för idag blir det team chasing på jög nivå! pappa kom hem nu, så han skulle duscha sen kör vi vidare mot felicia & hämtar transporten, javisst!

Av Josefine - 17 september 2010 18:05


väldigt bra låt, som jag oxå knarkar nu för tiden. hörde den första gången i somras i bilen med rebecca & jag fasnade för den dirket. haha, riktigt härlig. me like!

Av Josefine - 17 september 2010 17:59

jag sitter hos köttbulle nu, jag kollar remember me & han sitter & nördar datan. hrrm .. haha. skolan gick bra idag, men somvanligt är det tråkigt & jag & nikki blev av med vår klass, hur lyckas man!? jag och nikki lyckades iallfall.


i morgon är det batman som gäller, även en tur till skatteberga om ja kan ta mig dit, bygga bana inför sm på söndag. ser fram emot det, kommer bli så skoj. marie, robert & jag.  tror vi kommer vara ganska bäst.


jag satsar på mvg på min svenska uppgift om vänskap, skrev om mig & my & min lärare gillade den, nog första gången, haha.

Av Josefine - 17 september 2010 08:45

har personlig försälning nu, väldigt tråkigt & vår lärare är ganska yr.

ska ringa om praktik plats och sånt skit sen slutar man tre om man har idrott.

väldigt segt. & ja kommer intein på gladiatus nu heller.

ny mobil & nytt nummer, dock gammal mobil.

Av Josefine - 16 september 2010 23:23

lyssnar på min favorit låt igen, tyvärr får den mig inte på samma topp humör som den gjort innan.


tankarna bara flyter runt i mitt huvud, inga tankar är på rätt plats mer, jag vet inte vat jag ska placera alla tankar & funderingar för att de ska bli rätt. finns enbart en i mitt huvud & de fungerar ine som ja vill i mitt huvud. varför ska de vara så svårt? varför kan jag inte vara typ bra? jag har ont i huvet. jag vill egentligen bara att allt ska vara som förr. när allt var enkelt & jag slapp bry mig om massa äckelsaker. egentligen, bör jag skita i detta? åhh jag vet inte. jag gör väll rätt tillslut.


i love you.

Av Josefine - 16 september 2010 20:54

Jag har det bra, mitt liv rullar på
Ibland har jag tråkigt, vad sakta tiden går
Men oftast har jag roligt, då känns allting bra
Idag är en bra dag, idag är det bra

Tänk om man satte allt i perspektiv
Man kunde vara fattig och sjuk i ett annat liv
Inte ha några vänner, familj eller nån hund
Ingen som bryr sig om en, ens för en liten stund

Men jag har det bra idag
Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag

Varje dag dör det människor
Gamla och unga, stora som små
Sånt är livet, svårt att göra något åt
Men just nu idag så har jag det bra

Jag har det bra idag
Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag

Allting handlar om relativitet
Man jämför sig och mäter om så i hemlighet
Men om vi slutar mäta oss med de som har det bäst
Skulle vi nog märka, vi lever i en fest

Jag har det bra idag
Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag

Jag vet inte om ni tycker som jag
Men just nu idag så har jag det bra

Jag har det bra idag
Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag

 

 

denna låten får mig på bra humör, har knarkat den sen igår för att inte tappa det helt. än har jag inte gjort det, jo lite damp fick ja på min lärare idag. men annars har jag klarat det smärtfritt utan tårar. klart det känns kasst. men sånt äte livet, tyvärr ..

om de inte händer nu, kommer jag en gång i framtiden hitta den, eller någon annan, ha nån som gör mig glad, får mig att må bra. för du fick mig att må bra, alltid. kunde komma till dig & va pissed off på mina föräldrar och dirket när jag bara ser dig kommer det lilla leendet fram hur ledsen, sur, arg eller förbannad jag var. men tyvärr räcker inte det att ja känner så, tyvärr. hemskt att kärlek ska vara så hemskt & så underbart på samma gång. de känns som om ja kastat bort något bra här faktist. synd att ja inte gjorde saker annorlunda. hemskt. åhh helvete...

Av Josefine - 16 september 2010 16:55

hemma från skolan, fick datan idag.

ikväll ridning & pankakor.

Ovido - Quiz & Flashcards