josefineemma

Alla inlägg den 11 februari 2011

Av Josefine - 11 februari 2011 18:30

Min bästa vän


min bästa vän, det är ganska lätt att skriva om, hehe. min bästa vän är helt klart my. vi lärde känna varandra för något år sedan, vi har gått i parallel klass sedan typ förskolan fast vi började inte umgås förrän efter nian, tror allt var pga jesper och kevin. tror nästan det. hehe. vi får tacka dom riktigt mycket! ja efter de så började vi festa tsm och insåg att vi hade väldigt skoj tsm. vi gjorde allt och lite till liksom, och ja sen dess har vi varit kompisar hela tiden, inget bråk eller något. det är väll så det ska va? hehe.

jag vet alltid att my finns där för mig, fast vi inte hörts på flera dagar så är det ändå det samma, vi har alltid mycket att prata om och det blir inga pinsamma stunder om man säger så. dessutom är vi väldigt lika i vårt tänk, ja hon är ju smartare men vi tänker lika och vi gillar typ samma saker, vilket är najs. nej my är en riktigt bra kompis, inte bara för mig utan för många. men iallafall my är min lille bästa kompis. finns ingen bättre än lilla my!

Av Josefine - 11 februari 2011 13:52

sitter nu i skolan och har jätte tråkigt, jag har jätteont i min mage och är kissig. dagen började inte bra då jag var för trött, ville verkligen inte gå upp. så pappa blev lite hotad så han åkte och släppte ut hästarna, hehe. elak jag är. och jag bestämde mig för att sova vidare. gick upp en kvart innan bussen skulle gå och jag hann med och jag hade gott om tid. så skönt när man inte behöver stressa en massa.


dagen har varit allmänt tråkig, och jag har inte orkat göra så mycket då jag har ont i min stackars mage. mådde super till när vi hade idrott, men det blev lite bättre efter ett tag, liksom varför mår jag såhär? fan inte okej!


idag blir det lite mat hos mig med några töser och johanna plus hennes kompis. sen blir det laserdome i hbg med massa tjejer känns det som, men det är helt okej! nej nu är jag för dålig på att vara positiv. blää

Ovido - Quiz & Flashcards