josefineemma

Alla inlägg under december 2010

Av Josefine - 15 december 2010 14:51

precis hemkommen från ponnyn, blev lite nya skor, mockning och även barbacka ridning i grimma i hagen.

batman har ju fått vila ett tag nu då backen är is, är så himla sugen på att rida och ridbanan är för hård för att rida på. så jag hämtade grimma och två grimskaft i stallet och kravla mig upp på battis i hagen, i grimma och bara mössa, skrittade lite i kanske 20 min. lite seg kändes han, ville ju hällre vara vid höet som är så saftigt. haha. men nu har jag inte dåligt samvete för att jag inte ridigt då jag iallafall skrittat lite idag. stod även och pussade lite på honom i hagen då jag saknat min lille buse en anning.


jag har ju folk som ska komma och provrida nu i veckan och jag funderar på att flytta dom då det är så dåligt underlag och jag inte vet om jag kan ta mig ner till ängen. det är lixom så ojämt på åkern bredvid vägen så där kan man nog inte gå utan att bryta alla sina ben. får ta en titt i morgon och så hoppas ja på att de löser sig faktist.

Av Josefine - 15 december 2010 03:02

jag var på möte idag på skolan med mamma & pappa. pratade med rektorn, syv för handel och skolsköterskan var med oxå. gick bra och äntligen har jag hamnat på en skola där de faktist inte bara skickar vidare mig till någon annan skola. jag har kvar min plats till jag säger jag vill inte gå kvar här längre. jag vill ju ta studenten, gå på bal och få känna mig lite fin för en gång skull. jag vill det.om ja skullat gå på bal nu, vet jag exakt hur jag skulle se ut och vem jag skulle gå med. helt perfekt.


iallafall, blir ingen skola mer denna terminen för mig, så jag har jullov, me like! har en uppgift att göra och det är att läsa en engelsk bok och sen ska jag skriva lite om den och sedan berätta om den för karin. känns som om det blir ganska lätt gjort för mig. och nu när intyget är lämnat på skolan är det inga problem med att inte vara i skolan. sen efter jullovet får jag se vad jag ska hitta på då, om det blir skolan eller om det inte blir skolan. jag får helt enkelt se faktist. mycket beror ju på hur det går med b, k och hur jag mår. känner jag att jag inte klarar av nått så får jag dumpa nått, dvs skolan. jag citerar skolsköterksa & rektor "mår man inte bra, är inte skolan det viktigaste, prioritera bort skolan och må inte dåligt för att du missar så mycket, sånt kan man alltid lösa, behåll istället hästen och intresset och pojkvännen, för det tycker du är kul. gör det du tycker är skoj och se ta tag i skolan när de känns bra för dig" hur awesome är inte min rektor & skolsköterska? syven var oxå med lite på noterna där. (då dom alla tre var förtjusta i hästar, varav syven hade egna hästar och de alla har varsin man de älskar) känns iallafall bra att de inte kastar ut mig eller skickar vidare mig utan att de faktist försöker lösa detta! hoppas på att allt blir bra tillslut faktist!

Av Josefine - 15 december 2010 02:35

du gav mig ett nummer, 12 och jag skrev, jag älskar dig hela vägen till månen och tillbaka, tusen gånger om.
du får mig alltid att må bra, och du är snygg, ja du är allmänt bra. i love u <3


bäst kan jag inte srkiva, för då får du för bra självförtroende, du behöver inte ha bättre   
men vet du?
i min värld är du bäst.
inte många som lyckats få mig att kära ner mig såhär mycket faktist   
 
eller rättare sagt, ingen har lyckats .
bara du som fått mig att stanna om man säger så, brkar alltid rymma och hitta på ursäkter till varför man inte ska träffas, eller så.

vågade inte träffar killar själva innan om jag inte hade sprit i kroppen eller hade med en kompis 

  
så du är nått alldeles speciellt.
därför blev jag så glad när jag insåg att de var mig du gillade och inte *pip* 
har nog aldrig mått bättre.
eller jo, när vi har det bra nu, det är så underbart att bara ligga bredvid dig,

få krama dig, eller pussa på dig.

 & vet du, ********* är underbar. om du inte fattat det. jag älskar *******.

fast mest dig faktist     
 dagens höjdpunkt är när vi går och lägger oss tillsammans, myser lite, och sen somnar vi.
 kan inte bli mycket bättre avslut på dagen
 och nu babblar jag på om massa onödigt.
 men vet du?
 jag älskar dig super duper mega mycket.
 och jag hade mer än gärna legat i din säng nu och myst lite..

Av Josefine - 13 december 2010 18:26

 

Av Josefine - 13 december 2010 17:30

som ni kasnke förstått vill jag ju ha en medryttare på batman, som kan hjälpa mig lite och om ni inte förstått så har jag stora krav på hur medryttaren skall vara och jag tror många har missförstått mig på den punkten när det gäller kraven!


jag letar inte efter någon ryttare som malin baryard eller rolf göran bengtsson. verkligen inte. jag vill ha någon som var som mig när jag fick min första "medryttarhäst/foderhäst" jag älskade hästar, och kunde inte leva utan dom, jag ville lära mig, ville va i stallet hela dagar och bara titta på hästen. jag var tolv år. ganska liten, och "peroz anna" gav lille mig chansen att få rida en sån fin häst som peroz. (fjärde bästa hingsten i sverige när han var hingst och väldigt bra stam) den chansen vill jag nu ge någon annan, därför söker jag egentlgien inte någon vuxen eller 18+ till batman, utan någon 12+ däremot. fast då ska ju tjejen eller killen veta vad hn gör, så det inte blir att de blir rädda eller utsätter batman eller sig själva för fara. vill ha en liten erfaran liten ryttare faktist. som klarar av en stor häst. hehe, eller ge någon i min ålder att få utvecklas och lära sig saker precis som jag gjort med alla min foderhästar. sen är de ju bra om de kasnke haft någon medryttarhäst innan, eller ridigt nårra år på ridskola, hoppat mer än 50 cm och kan skänkelvikningar och sånna grunder. men det viktigaste av allt är att batman tycker om hn. det är verkligen det viktigaste för funkar inte det så funkar det inte mellan mig och hn eller har jag märkt. hehe.

Av Josefine - 13 december 2010 17:13

idag har jag gjort ganska mycket, blev en tur till stan innan med k. köpte smink, vilket jag gör en gång om året (foundation) så nu lite senare än vanligt köpte jag det då jag börjat använda lite smink igen. lite pizza på rhodos med blev det k & j. sen tog jag bussen hem. cyklade ut till batman och mockade, när jag skulle klippa upp den nya rundbalen köttade jag mitt finger med saxen, så klippte nästan av en bit av mig själva! tog det ganska lungt och skulle se om vi hade några plåster i stallet eller nått annat jag kunde använda, men hade vi det? nej. så jag fick ta en näsduk (som jag hittade i sadelkammaren tillslut) och lite bandage (sånt som fästar sig själva i sig själva, minns inte vad det heter, haha) och fyra snuddar. så blev det ett fint bandage som kunde hålla min köttbit på plats till jag kom hem, så jag fixade det sista i stallet och stod och titta lite på batman medans han käkade lite hö jag gav honom. sen cyklade jag hem, det är för hårt för att longera och backen som jag måste rida i för att komma till ängen är isbelagd, jag skojar inte, hela är is och det är omöjligt att ta sig ner där med häst, jobbigt nog utan häst, men med häst är det inte så skoj. så batman får vila nu tills torsdag eller onsdag när hovis kommer, och sen på torsdag kommer ju en tjej och ska provrida, sen en annan på fredag. hoppas på att någon av dom är söta nog för batman. haha.

nu sitter jag och väntar på att k ska ta sig hem från j, så jag kan pallra mig dit. blir nog snart kan jag tro. ska stanna där i natt faktist. yey. eller nått. haha.  

Av Josefine - 12 december 2010 19:32

jag är en riktigt datanörd och jag gillart. men nej, jag har spelat lite the sims och hela harry potter och halvblodsprinsen i natt & i morse. jag har varvar herry potter på bara några timmar. och i morgon ska jag ge mig på harry potter och dödsrelikerna. hur ska detta gå? vad ska jag spela för spel efter dom? ska man ge sig på wow eller nått sånt spel? jag får se vad som väntar mig i dataspelsvärlden. såg att det fanns ett saw spel, funderar starkt på att testa det. haha.

idag har jag iallfall bara varit hos kevin och nördat data om ni inte förstod det. batman är fixad för dagen och jag tar många som vill komma och provrida batman, det är väll positivt men jag hade hoppats på att jag klarat av batman själv. men till sommaren ska jag nog ha honom för mig själva igen. för då kommer ja gha tid och jag kommer må så bra så jag orkar ha honom för mig själva. det bara är så!


i morgon sak jag försöka pallra mig till skolan om jag lyckas somna i natt, annars blir det nog bara en tur med batman och sen hem till kevin! ska nog nanna där om allt blir som planerat. me like. men men nu ska jag käka lite sen ska jag ta det chill, yepp yepp.


Ovido - Quiz & Flashcards