josefineemma

Alla inlägg under juli 2010

Av Josefine - 27 juli 2010 21:27

som jag har mått idag, inte bra någonstans. haha. mitt huvud har gjort ont, jag har känt mig svimfärdig exakt hela tiden, hrrm inte okej. dessutom har mitt humör varit på botten idag. somnade iallfall innan i soffan & sov riktigt gott, trodde nästan att klockan skulle bli otroligt mycket så jag slapp göra massa saker men det lyckades jag inte med.


iallfall tog jag mig samman & åkte ut till batman efter många om & men, bussresan var extremt lång & tråkig, inte änns musiken fick mig på bra humlr, icke okej det. hrrm .. trött var jag.


när man kommer till stallet var batman helt klar, nästan, byttade bara om och tränsade sen så blev det lite ridning. quman & hans kompis var där och skulle åka inlines bakom greven & batman, det gick bra faktist. så nu är vi tre stycken som kan åka, underbart! nu fattas bara inlinsen (lite sponsring hade inte varit helt fel!) haha. ja sen blev det hem, pappa hämtade mig i eslöv.


hemma är jag nu & musiken är nästan på högsta, eller ja de är så högt ja får ha det när mamma & pappa försöker kolla på tv. haha. jag är extremt festsugen nu & på bättre humör, ja vill festa! fast somsakt ja fattas saker till det så det får fan inte bli nått festande, inte okej det men men, vad ska man göra? i morgon är det tävling i viarp & det ser vi fram emot. känns som om morgondagen kommer bli stressig, hrrm ..

Av Josefine - 26 juli 2010 12:24

fest jöns vill komma tillbaka till världen igen, men ändå orkar jag inte festa, för då måste man ha både dricka, humöret & kläderna. jag har inget av det, jo kasnke humöret men det är ju de ända. haha. nej men haha. hbg festivalen i slutet av veckan även lite tösa middag!


måndag: färga johannas grön/grå/blonda hår, dressyra på batman, kevin.

tisdag: skritta batman, my, kevin.

onsdag: batman, tävling i viarp. önska både mig & marie lycka till!

torsdag: batman, hbg festivalen

fredag: batman, hbg festivalen

lördag: tjejmiddag, hbg festivalen, timbuktu!

sönddag: rebecca tävlar fältävlan med batman, fotograf.


jag har suttit och väntat på posten nu i evigheter & vet ni, jag fick inte mina saker, så jag hoppas fan jag får dom i morgon, annars ringer vi och klagar? javisst!

Av Josefine - 26 juli 2010 11:04

nu går jag genom helgen lite snabbt bara, lördag kalas & söndag träning för evelina.

jag är inte så pepp för att skriva massa långa meddelande så det får bli så.

  

Av Josefine - 24 juli 2010 14:15

 

mischa, hunden jag passade, mega söt, eller hur? :)

iallfall så är jag himma nu, så det blir grillspett till mat. underbart!  

Av Josefine - 23 juli 2010 15:06

i morse ville jag inte alls gå upp, jag var så sjukt trött & jag har sovit både dåligt & konstigt i natt, inte alls bekvämt. iallafall tog bussen så ja var i stallet runt tio. blev att ja red dressyr på batman först, han skötte sig ganska bra men han var lite dummare idag. ville inte lyssna på skänklarna riktigt, men fin är han! ja efter det plockade jag in greven & ryckte manen på honom så nu är han riktigt snygg i frillan. haha. ja & sen tog jag även & skritta lite på ängen med skrabban, det gick oxå bra.


mamma hämtade mig runt ett tiden och då åkte vi ut & leta efter hästaffärer. jag visste fyra jag ville till men såklart hittade vi bara tre av fyra. icke okej. i den första köpte jag en tshirt som ja kan ha & rida i, fick inte en keps. men mamma fixar den ny leröy till mig, underbart! ja sen hittade ja inget träns. i någon av de andra två affäererna vi va i. så det blev hem kolla börjes hemsida & vet ni? hittade typ exakt ett sånt träns jag ville ha, för 188 kr! billigt. så beställde ett sådant & även en förbygel som förhoppningsvis har samma färg.  nu kör vi på brunt & nu väntar ja på posten. vill ha alla mina saker fortare än kvickt så batman kan blir snyggast! (han är ju redan det men men, haha)


nu är jag icke på humör, trött är jag. vill sova, men som sakt, jag är snäll idag. inte mot mig själva. träningsvärk har jag, icke okej. ont i armar & ben, dessutom gör fingret, huet & magen ont. känns så underbart lyckat. jag tror att batman får vila i morgon, faktist. eller kanske inte, jag vet inte får se vilket humör mitt huvud är på, javisst! nu ut med linsorna & sängen ett tag!

Av Josefine - 22 juli 2010 20:50

  

batman är underbar, han är min bästa kompis och jag kan inte se mig själva utan honom nu för tiden. han är en del av mig. igen batman, ingen josefine. det bara är så. bara en liten tanke på batman kan få mig att le i flera timmar.

när jag inte är eller har varit i stallet på en dag eller några dagar kan jag få riktig abstinens och bara längta sönder efter batman, att få känna hans mjuka mule mot min hand, få puss lite på honom och bara få se han. hjärtat tar ett extra slag var gång jag ser honom, alltid. batman är en häst som tagit mig med storm, han har hittat raka vägen in i mitt hjärta och jag vet inte hur mitt liv sett ut idag om jag inte haft min lille prins där vid min sida i alla svåra perioder jag haft. det finns knappt ord om hur mycket denna lilla krabaten betyder för mig, de går inte att förklara. var gång någon nämner hans namn skiner jag upp och blir en liten glad hyper nisse som bara snackar om batman hela tiden. finns ingen som batman, han är sjukt speciell. underbar. ja känslan är obeskrivlig.

jag är så himla glad att ja fått chansen att ha honom som min egen lille häst. jag hade sån tur, tänk så hade inte rebecca mejlat mig när hon såg min annons? då hade jag aldrig fått träffa denna underbara varelsen. jag hade kanske inte änns levt idag. vem vet? men jag vet att jag aldrig kommer kunna lämna batman, iallfall inte på mååånga miljoner år. jag kan ju inte lämna ifrån mig min ena halva? det funkar ju lixom inte. nej alltså, batman, världens underbaraste häst & bästa vän.


You leave me breathless
You're everything good in my life
You leave me breathless
I still can't believe that you're mine
You just walked out of one of my dreams
So beautiful you're leaving me

You must have been sent from heaven to earth to change me
You're like an angel
The thing that I feel is stronger than love believe me
You're something special


Av Josefine - 22 juli 2010 20:45

ska det vara helt omöjligt att hitta träns i storlek full? känns nästan så. haha. blev inget träns nu kväll heller, blev bara ett bett & en cola. grimman passade lyckligtvis batman & den var faktist snygg på honom, min lille pudding!


iallfall så när jag kom till stallet var marie där & fixade med greven, så vi bestämde oss för att rida lite dressyr på ängen vid stallet. batman gick faktist riktigt fint för att vara batman, gick i form otroligt mycket & väldigt fint. (han har ju lite svårt där med halsen) men han gick fint & även i övergångarna behöll han formen, lite stolt är jag över min häst. framsteg, framsteg! han kunde ju gått bättre, men det kan ju inte alltid gå super? han är bara lite småjobbig med huvudet nu för tiden, vill icke gå i form, men det har säkert med mig själva att göra, att ja gör något litet fel, men det ska vi se till att ändra på så jag och batman kan bli bäst! greven skötte sig oxå bra. så fina hästar vi har!


nu är jag iallfall hemma, ska snart bytta om till pjamas och gå på toa, haha. sen bosätter jag mig i soffan tills i morgon bitti när jag måste springa iväg till stallet & nu fick ja en sjuk ide, att cykla till stallet!? men ja tror jag skippar det, känns inte bra. hahha! lite väl långt. kanske två mil? undra hur jälva långt tid det hade tagit. haha. sinnessjukt.


Av Josefine - 22 juli 2010 14:49

precs kommit hem från hööks, blev att ett par transport skydd, en grimm, läderbalsam & en svamp följde med hem. mamma betalade allt så jag ligger inne med alla mina riksdaler fortfarande, men nu ska vi beställa lite andra saker från internet som inte fanns i affären & nu kommer jag bli lite fattig, men det får ja stå ut med. haha.

                

stumpor 99 kr

brunt schabrack 189 kr

benskydd 299 kr

transportskydd 229 kr

beställt nu, gör även ett försök med att hitta ett träns på djurgården när vi åker ut till batman ikväll. är så sugen på att få allt helt nytt på tävlingarna framöver.

Ovido - Quiz & Flashcards