josefineemma

Alla inlägg under juli 2010

Av Josefine - 16 juli 2010 10:42

just gonna stand there and watch me burn

that's alright because i like the way it hurts
just gonna stand there and hear me cry
well that's alright because i love the way you lie
love the way you lie

i can't tell you what it really is
i can only tell you what it feels like
and right now there's a steel knife in my windpipe
i can't breathe but i still fight all i can fight
as long as the wrong feels right it's like i'm in flight

 

karnevalen igår var väll inget att hurra för, jag kom in med ett fejkat leende på läpparna, försökte verkliegn ansträga mig för att inte gå under, men jag lyckades inte. det går inte att dölja något, jag är sämst. var har den dära josefine tagit vägen? som kunde spela super glad fast hon grät på insidan med tårar av blod. var är hon, försvunnen, gone, borta. iallfall så ringde ja mamma så hon fick komma & hämta mig igår för tidigt, fick inte träffa alla ja ville, eller ja fick inte träffa en ja ville. men men, får väll ta det nästa år? för idag ska ja visst inte till karnevalen längre. därför ja inte planerar för det blir ändå bara ändrat i slutändan. logiskt. jaja, ni ska inte få höra om hur kasst mitt liv är, sorry. iallfall så kommer ja nog ta ett litet uppehåll från blogg & allt nu när jag ska jobba. inte sugen på att sitta & snacka med massa random people. ja har en säng, det räcker. för då kan ja sova bort allt, exakt allt & leva i drömmarnas värld som inte är underbar längre. nej nog med mitt babblande, får göra något vettigt nu. typ packa? packa ner mitt dumma liv i en väska & låta det stanna här så ja kan vara glad när ja jobbar? om det bara hade funkat, men det gör ju icke det oturligt nog.




Av Josefine - 15 juli 2010 19:55

jag beger mig till landskrona karnevalen med mina röda skor.

upphittade idag i halen.

kläder blev shorts, mys linne, armband, hår, röda skor & underkläder.

fett ful, ni får stå ut, ursäkta.


idag hjälpte det inte, sorry, får testa i morgon igen...

Av Josefine - 15 juli 2010 18:08

idag har varit en stressig dag & jag vill egentligen bara gå & lägga mig, sova bort hela jälva helgen & all jälva tid, alltså kortfattat, jag vill inte leva. javisst! blev iallfall till höör med rebecca & hälsa på hennes föräldrar idag, fikade lite & jag fick tärffa hunden som jag ska passa, söt svart pudel. efter det blev det hemåt för min del, bussresan var så nedrans seg, riktigt jälva seg.


när ja väl kom hem blev det bytta om och kasta sig iväg ner till nova, hade mindre än två timmar på mig att hitta något att ha på mig idag, men det gjorde jag inte, istället kom ja hem med två bhar(vilket jag behövde), tre tjocketröjor( alla under 150 kr) även ett par joggingbyxor. köpte bara sånt ja behövde fast som ja inte kan använda idag, positivt jöns! så nu sitter ja utan kläder, fast vi även körde in på centan i rally fart. när ja då kom hem ville ja sova, men det fick ja inte göra, för telefonen plingar i ett hela jälva tiden. jobbigt, så ikväll kommer ja vara trött, varit vaken sedan klockan sex i morse för jag inet kunnat sova alls. hrrm ..


nu är jag på dåligt humör igen, vilket jag alltid är så jag är inte förvånad, men ja blir så sur på allt & alla, pappa, johanna, hugo, mig själva, alla! tur nog har inte frida fått sig en utskällning av mig här hemma, får förska tajpa fast ett fejkat leende på läpparna så ja inte skrämmer någon. försök vara glad jöns, nej bara patetiskt att försöka när man icke kan... jaja, skjut mig för ja ska hitta på busigheter som igen kan gisssa vad det är, shalala ( ingen behöver bry sig, för ja gör det nu, om tio min max & det har inte med killar eller någon annan att göra så ta inte åt er. ja gör det för ja vill & jag hatar en person för det & hon läser ändå inte min blogg, så varför skulle hon bry sig, patetisk jag är)


iallfall, ikväll ska ja väll på karnevalen. jag känner inga. jag är mobbad ni vet, efterbliven retaderad. så sur jag är på den bilden är jag nu igen, hrrm .. random, thailand bild, det är väll då man ska vara glad? haha, jöns glad finn ingen glad jöns länge , borta försvunnen, fast ja, hon är tillbaka sen om jag sköter mig. vilket ja kommer göra positivt va? det blir alltså så bra efter det, alltid, tummen upp.

  

Av Josefine - 15 juli 2010 10:28

 inga kläder till ikväll, galet.

eslöv nu, sen stallet & vidare till höör, sen hem.

sova, äta, sova, fix & sen la karneval.

åhh vilket jobbigt läge med kläder, ogilla ogilla.

  

Av Josefine - 14 juli 2010 17:36

dagen började inte bra, mitt på dagen var det väll helt okej på stranden med my, lite bad & stek. tror ja bränt mig lite. helt okej! hällre solbränd än helbränd. hem vid halv fyra tiden iallafall, och då blev det lite mat & dusch. öhm . ja & sen försvann mitt humör, ja blir alltid så åhh jobbigt läge. jag hatar det. just detta nu, bara skjut mig. PANG! hoppas jag dog. hrrm .. ska nog snart ut till stallet iallafall, känns som om de kommer bli massa klabb där ute oxå. hrrm .. jobbigt . men men, de löser sig, de gör det alltid & det fixar sig tlslut, så jälva positiv är jag inte.

jag hatar folk, sånna äckliga jälva som är äckliga, slampor, svin & sånna äckliga saker. usch, usch usch usch, kan inte beskriva hur äcklad ja blir av sånna äckliga svin som skriver till en, hemskt, sånna vill man oxå skjuta, ja de vill man. fram med pickadollan. usch ushc. nej men sån är jag inte, snäll flicka. men aja. hrrm ...

Av Josefine - 14 juli 2010 09:40

nu beger jag mig snart till stranden med my.

ligger där och steker hela dagen

sen eftermiddag/kväll blir det batman.

även en tur till höör till rebeccas föräldrar finns på schemat idag.

Av Josefine - 13 juli 2010 22:53

från toppen till botten på två sekunder.

Av Josefine - 13 juli 2010 22:42

tjejmiddagen hos johan blev nerflyttad till stranden istället med engångskrill & massa random snack om allt. galet. klarar inte av våra hue ibland, snackar helt jewla öppet om saker & ting, men vet ni? jag älskar mina töser. underbart, blev massa prat & käk, även lite bad. kameran var med så bilder kommer ni få se. & biljard är jag kung på, vann över johan 3/3 gånger, fett coolt!


        

Ovido - Quiz & Flashcards