josefineemma

Alla inlägg under juli 2010

Av Josefine - 5 juli 2010 21:21

It doesn't hurt me.
You wanna feel how it feels?
You wanna know, know that it doesn't hurt me?
You wanna hear about the deal I'm making?
You be running up that hill
You and me be running up that hill
And if I only could,
Make a deal with God,
And get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
Be running up that building.
If I only could,
You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There is thunder in our hearts, baby.
So much hate for the ones we love?
Tell me, we both matter, don't we?


Av Josefine - 5 juli 2010 16:55

dagen är nästan avklarad utan sömn, fast ja bara sov typ två timmar är jag fortfarande på benen utan sömn, helt okej. lite brunare har jag nog blivit idag, man kan ju alltid hoppas på det. iallfall så blir det min lille batman nu, tar & rider ut en liten runda som blir lite hårdträning för honom. hrrm .. sen blir det kasnke rida greven om jag har tid oxå. helt okej. ja sen blir det väll bara hem & dejta sängen, kasnke lite foto i trädgården med jordgubbar & sånt skit kan jag tänka mig att det kan blir. yep yep.

  

Av Josefine - 5 juli 2010 09:58

jag har inget att komma med, jag är sämst, fulast, äckligast & ja allt det. usch.

Av Josefine - 5 juli 2010 09:27

lekte lite med mitt nya close up filter. random bilder men det får ni stå ut med, javisst.

Av Josefine - 5 juli 2010 08:11

godmorgon, i går somnade man runt fyra, halv fem tiden & vaknade vid halv sex. känns mega bra. & jag är fett trött kan jag lova.


jag orkar egentligen inte sitta här och skriva en massa, för mitt humör är inte på topp, negativa sture är jag idag. eller ja alltid.


batman är inte bara en häst, han är min bästavän. tror ingen förstår hur mycket den lilla söta hästen betyder för mig. & tyvärr kan ingen ta hans plats. de var inte kärlek vid första ögonkastet de va de inte, men när jag väll satt upp och fick rida på lille batman ändrade jag inställning direkt, helt underbar, jag har nog aldrig ridigt någon häst som batman förr, aldrig. & jag kan inte beskriva känslan för er hur det känns att bara få vara nära den store hästen, helt jälva underbart. åhh min lille batman, jag älskar han javisst.


ja sen älskar jag massa andra saker här i världen & människor för den delen oxå, jag uppskattar folk, ser upp till folk & jag ogillar folk. jag passar inte in så bra bland människor har jag märkt med åren, det är bara hos hästarna som ja kunnat vara lycklig, jo klart med några enstaka kompisar har jag kunnat få skratta & vara lycklig, och med vissa har jag bara känt mig så satans utnyttjad.


jag är inte den som är den, jag gör på mitt sätt även om jag vet att det är fel. jag har lite svårt där att ändra mig sådär för tiotusonde gången, jag vet att man inte ska ändra på sig, så jag slutade med det för ett år sedan, för då var jag väll glader?& folk trivdes med mig? ja de tror jag, iallfall sa dom att ja var helt okej... men sen nu poff så funkar inte den josefine längre & hon får ändra på sig igen & igen & igen & igen. ja hela tiden. är man tillbaka lite där man var för några år sedan? osäker, rädd, liten? ja förmodligen.


mitt feta problem är att jag inte orkar? jag orkar inte bry mig om vad folk heter, jag orkar inte bry mig om vad jag säger, jag orkar inte tänka, jag orkar inte gå, jag orkar inte sova, jag orkar inte smsa, jag orkar inte ringa, jag orkar inte slösa pengar, jag orkar inte vara fattig, jag orkar inte åka buss, jag orkar inte sola, jag orkar inte klä på mig, jag orkar inte sminka mig, jag orkar inte bry mig om vad folk tycker, jag orkar inte dölja min hemlighet mer, jag orkar inte leva. jag orkar ingenting & saker som ni tar förgivet att man ska kunna eller ska göra, är hundra gånger så svårt för mig. ni förstår inte hur det känns att inte kunna tänka på annat än höger vänster höger vänster när man går, jag har sakt det tusen gånger till allt & alla, men ingen förstår. det är en självklarhet för dig medans det är ett helvete för mig.


jag säger inte skriver inte detta till någon eller några personer, jag skriver det till alla & ja lite för att jag själva mår dåligt om ja inte får skriva av mig. & du får skylla dig själva om du tar åt dig. för det är inte mitt problem.

  

Av Josefine - 4 juli 2010 19:35

jag är trött,

vill kolla tv,

vill sova,

vill ha batman,

vill ha långt hår,

vill vara brun,

vill äga massor av pengar,

vill kunna se,

vill inte ha ont där jag har ont,

vill att tiden ska gå fortare

vill vara bra,

vill göra massor

vill inte göra något.


så nu fick ni ett random inlgg för jag är trött, hoppas ni haft en toppen dag, för de har icke jag. shalalala hrrm..

Av Josefine - 4 juli 2010 11:33

sjuk, mår dåligt, spytt & hela köret. ja finns i min säng & vid datorn hela dagen javisst. ingen batman för min del & det r depprimerande, hrrm ..

idag blir en sån dag jag bara är hemma och tycker synd om mig själva, icke okej... hoppas ja är bättre i morgon, eller i övermorgon, eller dagen efter det. ja någon gång i framtiden. hrrm ..

Av Josefine - 3 juli 2010 11:48

godmorgon, jag är trött & har ont i min axel som jag alltid har när jag vaknar. idag händer det nog inte så mycket? jag har ingen anning, iallfall så ja hrrm ... tråkigt inlägg javisst. men det blir så när jag är tråkig. vilket jag ofta är. hrrm .. men men, hoppas ni står ut med den dåliga uppladdningen som varit nu i nårrra dagar.

Ovido - Quiz & Flashcards