josefineemma

Alla inlägg den 20 augusti 2010

Av Josefine - 20 augusti 2010 18:00

äntligen hemma & första skoldagen avklarad!

vi blev fem stycken töser i min klass, väldigt trevliga faktist. började med lite rundvandring & sen lite lekar för vi skulle lära känna varan, men vet ni? min klass består oxå av mega många till, cirkus trettio pers. komvux. gillar vi det? nej inte precis. men det får väll duga?

ja vi lekte lekar med dom, helt random. sen hade vi picnik, höhö. äckelbullar. haha som jag klagar. sen vid två typ fick vi sluta, mamma & pappa kom & hämtade mig vid skolan vid halv tre tiden & vi begav oss till centan. där införskaffade ja mig ett par skor, en mascara & två klämmor. mega bra!

sen åkte vi vidare mot malmö, skulle ju lämna in kameran, men vet ni? när han japanphotonissen kolllade på kameran funkade den, först inte men sen gjrode den det efter at than pillat lite på den så då blev jag glad! wiie!

ja, sen skulle ju mamma in på alla möjliga ställen (ikea & ekohallen.)

jag tyckte synd om mig själva & satt kvar i bilen med mammas kamera, mohaha. så lite ego bilder fotade ja när vi stod vid ikea, hihi, vilken buse jag är. (jag har ju inte visat mitt bruna hår med en ordentlig bild!) ja efter eko åkte vi faktist nästan hem, till kiosken för när vi vart på motorvägen fick jag ett sms om att min mobil fanns att hämta i kiosken, VAR JAG LYCKLIG? NEJ, BLEV JAG LYCKLIG, JAAA!

så dit åkte vi, sen satt vi där av någon random anledning & sen in på ica, alla utom jag. höhö. trött som jag är. nu väntar ja på mat, hinner inte maten bli klar så tar ja pizza, mums! sen åker jag till kevin. toppentoppen!

  

Av Josefine - 20 augusti 2010 07:23

godmorgon, jag kom upp i tid idag faktist, kan bero på att det är skinande sol ute & jag fick solen rakt i ögonen så jag inte kunde nanna vidare, elakt!

iallfall ska strax föna håret & sen kvart över åtta åker jag till svalöv, wiihoo. eller nej, låt mig sova!

iallfall, dagens planer är skola, centan, malmö, (stallet) kevin/malmö.

vi får se hur det blir med allt helt enkelt, yepp. nu måste ja fortsätta med det tråkiga fast ja har gott om tid. höhö

Av Josefine - 20 augusti 2010 06:00

  

svalöv lärlinghäst

Ovido - Quiz & Flashcards