josefineemma

Alla inlägg den 7 januari 2011

Av Josefine - 7 januari 2011 17:47

Nu ska jag starx spla laserdome i mina stora boot. Och jag kommer äga ut alla nu när jag inte har en massa som sabbar för en. Höhö. Nej. Men de ska bli skoj!

Av Josefine - 7 januari 2011 14:15

godmorgon på er, eller inte god morgon för min del då jag varit vaken sedan nio idag, jag måste bara säga att jag mådde piss i morse när jag vakande, ville bara spy & jag menar verkligen spy riktigt mycket. pallrade mig hem från k vid tjugo i tio ungefär och då gick jag på vingliga ben till bilen, haha. hade stora problem med att inte spy i bilen men jag lyckades att hålla mig. när jag kom hem kastade jag mig på soffan och käkade lite yoghurt för att se om jag kunde få bort illamåendet eller spy. jag hostade så mycket att jag höll på att spy ner lilhugo, men lyckligvis gjorde jag inte det. yey! haha. nej men nog med det ironiska nu i att jag är sjuk, för jag mår inte helt hundra men aja, jag får vila en annan dag!


idag blir det laserdome med k, j, p, j & några till. ska bli skoj och ni vet att jag äger på det, höhö. sålänge jag inte blir jagad och springer rakt in i väggen med foten för min reaktions förmåga är lite seg i fötterna när man kommer i full nittio i de små gångarna. nej de ska bli kul faktist. så nu ska jag hoppa in i duschen och leta fram lite kläder, sen tar jag det super lungt tills det är dags att ta bussen/bli hämtad.


batman åkte jag till innan oxå ett tag, fixade hans ben & jag tror det gjorde lite ont idag då han försökte sparka ner mig, men det är förståligt, ett sånt sår kan inte vara skönt att ha. jag tycker så synd om honom, men det är skönt att han inte haltr iallafall! sen fick jag damp och saknade batman jättemycket, så tog av han täcket och borstade lite, tror han uppskattade det och vet ni? battis har fått en liten liten liten köttbulle mage, det är gulligt! känns så skönt att han inte tappat något nu när han vilat och blett smalis, dock får han inte bli tjockare nu, då blir det nog jobbigt att komma igång sen när det ä dags om sådär kasnke 4-5 veckor! segt som fan. sen åkte batman ut i hagen och rullade sig och stod och njöt i solen med sitt hö. han är så otroligt söt!

Ovido - Quiz & Flashcards