josefineemma

Alla inlägg den 25 januari 2011

Av Josefine - 25 januari 2011 22:05

igår gick min wow tid ut... ganska deprimerande. men!! en styck kevin lyckades fixa 10 dagars speltid till, så jag har tio dagar på mig innan jag måste köpa ny speltid som jag tycker någon kan köpa till mig! höhö, nej men..

igår var jag hos kevin, spelade wow och så. gjorde faktist inte så mycket mer, jo tittade lite film, paranormal activity 2, jag måste säga att den var kass om man jämnför med ettan, jag blev knappt rädd i denna och i ettan grät jag .. kan bero på att jag trodde den var äkta men ändå. kasst! tittade även på någon tomorrow when the war began, den filmen tyckte jag var super bra faktist. önskar bara att jag var lite med inne i filmen då jag missade vissa vilktiga bitar, men skit i det.

vaknade hos kevin idag, tittade på i rymden finns inga känslor och den var lite kass tyckte jag. sen åkte jag hem, tog mit ut till mitt lille monster och red. begav mig till ängen och dressyra lite och red i backarna, batman har faktist blett tjock känns det som. hehe, nej men han är stor! kanske bara jag som inbillar mig men han är större än senast jag såg honom och granskade honom (vilket jag gör i stort sett var dag, han är ju för fin att titta på egentligen!) han busade och hade sig på ängen och gillade inet att jag satte lite krav på honom, red med gramenen idag och det var tur, annars hade jag nog flygit ner i ån eller något, som han busade, inga fötter på marken. busig häst, men skoj var det och han uppskattade nog att han fick galoppera lite idag med.

sen tog jag mig hem och begav mig in till kevin igen, fick reda på att jag hade mer wowtid så jag blev överlycklig, tog bussen hem vid halv tio och nu sitter jag här, ska snart nanna och upp tidigt i morgon då jag ska hinna gå ut med byrackan hugo och ta ut hästarna i morgon bitti innan halv nio! ska bli skoj att se hur morgon pigg jag är!

     

Ovido - Quiz & Flashcards