josefineemma

Alla inlägg den 30 januari 2011

Av Josefine - 30 januari 2011 18:03

vaknade faktist för typ en timme sedan, ska bege mig till stallet strax om mamma och pappa kan bli klara. blir bara mockning & så, i morgon fixar jag hagen yep yep.


ska försöka ta mig ut och springa en runda eller iallafall gå en runda om jag pallar, hehe. sen blir det inte mycket mer för min del, är trött och ska sova tidigt så jag pallar med skolan ordentligt!


& ja, jag taggar siesta!

Av Josefine - 30 januari 2011 02:48

jag har syndat tre gånger idag, men vafan, inte mitt fel!


idag har jag inte gjort så mycket, vaknade tog mig hem, åkte till centan och köpte gympaskor, vi måste ju ha det på idrotten annars får vi inte vara med. elakt!så mamma köpte ett par gympadojjor till mig och jag gillart!

sen åkte jag hem och begav mig till stallet, städade hela stallet typ, mockade, pussa på batman och fixade hans foder, även lyckades jag ta lite kladdar i hagen, mia gav mig ett tips på hur jag skulle få upp de frysta bajshögarna. haha. underhållande.

sen tog jag mig en halvtimme till att bara sitta och titta på min älskade batman. han stod och åt hö och han är så vacker. mums. sen ringde jag mamma och hittade en femma sen åkte jag hem. räddade en liten hund som hoppat ut ur trädgården, dagens goda gärning. yepp yepp.

hemma var maten klar direkt så käkade lite sen tog jag ett långt med på två timmar med lite cougartown på tv:n. det kändes riktigt najs ska ni veta. slappa och bara njuta, tänka på sig själva för en gång skull!

sen tittade jag lite på tv med mami och pappi. blev en snabb tur till hbg som slutade sådär illa? men vafan, nu är jag hemma efter min lille tur mitt i natten i atorp iallafall och jag är trött som bara den.


i morgon ska jag sova riktigt länge och bara lata mig, fast jag ska hinna ut till batman och plocka fler kladdar i hagen, borsta och pussa lite på honom. riktigt najsigt!

Ovido - Quiz & Flashcards