josefineemma

Alla inlägg under augusti 2010

...

Av Josefine - 6 augusti 2010 08:00

  

Av Josefine - 5 augusti 2010 18:01

nu ligger det till så att ja & nördarna + roosarna ska till ullared på måndag & ja ligger minus på penga sidan. har noll pengar & är skyldig folk pengar & det känns bull, rent ut sagt. hade pengar, lite pengar, men dom fick ja kasta på annat håll, helt jälva onödigt. känns förjävligt, så funderar starkt på att stanna hemma & vara depp hela nästa vecka? åhh helvetes jälva penga problem    ja som skulle spara dom pengarna, men nej, åhhhh. jag är sur, arg, ja! men det får jag vara. i need money. eller ett jobb. hrrm .. innan måndag så ja kan få pengar. men det kommer jag aldrig lyckas med. fan inte okej!

Av Josefine - 5 augusti 2010 16:28

fyfabian vad jag är trött, vill bara sova nu ännu mer än förr.    jag är jättetrött! iallfall så städade ja lite i mina lådor idag, och det blev jättefint & två saker åker iväg på loppis på lördag, jättebra det!


jag bestämde mig för att rida till kungshult skogen som ja kallar det idag igen & upptäcka lite nya vägar, vilket jag oxå gjorde, tog det ganska lungt för rebecca sak träna team chasing ikväll med honom, mycket skritt & massor av mys    hihi. hittade även bort ända till djurgården, var där & yra lite, sen tog vi en omväg hem för att mamma & johanna segade hos mormor.

tillbaka i stallet blev det fix, & även hade håkan hittat en cykel till mig, så nu kan ja cykla från bussen istället för att gå, mega lyxigt! hihi.


iallafall hemma nu & mega trött. ja göra lite mackor (jag lever på mackor) sen ska ja ligga i soffan och såsa hela dagen tills ja måste göra något vettigt! mamma åker till turkiet på torsdag så mobilen åker in på onsdag istället & så hopaps vi på att den lever tills dess!

  

Av Josefine - 5 augusti 2010 10:25

godmorgon, jag känner mig sådär övergiven på något konstit sätt. känns inte som om ja har något & i natt har ja drömt massa drömmar där ja varit omgiven av massor, kanske är det som fått mig att känna mig övergiven? vem vet.

iallfall så är jag trött & bäddar ner mig i soffan igen, ett tråkigt inlägg fick ni nu iallfall!

...

Av Josefine - 5 augusti 2010 08:00

  

Av Josefine - 4 augusti 2010 22:26

batman med nytt träns.

greven, marie & rebecca. tåliga är våra fullblod allt! dom går med på allt!

skrabban & batman.

ännu mer knasigheter.

greven halvköttade fötter såg bara så rubbade ut!

påväg mot människostigen/kungshult


   äntligen är jag hemma efter att ha varit i stallet i flera timmar, inget fel på det inte, jag älskar det!   iallfall så fick zamona aka bullen på fyra skor, vilket hon uppskattade rikigt mycket, greven aka bävern fick på seg två framskor och de SÅGADE av hela han stackars fot. de var så synd om honom tycke han själva, hihi, gick bara att skratta åt den lille bävern   han är så söt! & batman aka älgen fick på dig en framsko bara, på tisdag får han de tre sista oxå.


när hovis var klar med alla pollarna begav vi oss ut på en liten ridtur, red till kungshult & sedan in i skogen via människostigen    vad nu det kan vara tänkte jag, men det var en stig, med lågt i tak, smalt! både batman, marie & förmodligen rebecca oxå skadade sig när vi red där på människostigen. jag tycker det låter allmänt farligt att rida där, men iallfall, vi red runt lite i skogen & sen tillbaka på människostigen och tillbaka genom kungshult där alla tre ponnyhästarna tappade det totalt,    haha. batman blev smågalen & insåg att man kunde stå på bara bakbenen & kasta sig lite bakåt, random beteende för att vara min batman, tror han vart lite väl glader?    haha. iallfall så tog rebecca det långa hållet hem med bullen. jag och marie tog gräsvägen hem, galoppade och då började våra ponnyhästar sköta sig lite bättre.


i stallet sen blev det lite småfix & jag började försöka ringa mamma & pappa, min telefon är ju helt random störd när det gäller ringa, smsa eller ladda, ja eller leva över hue taget.   men lyckligtvis fick jag tag på pappa sen så han hämtade mig, nu är jag hemma och precis käkat lite mackor, ska  strax göra popcoorn, mums! och sen ska ja nanna kudden, för jag är meeeega trött!  



Av Josefine - 4 augusti 2010 16:15

this blood is on your hand, now no one can save my heart
and the scar you left can't be repaired, the knife is in your hands
is that a smile on your face? it's so clear to me
you're a lovekiller, you're a murderer
you're a cold blooded murderer, baby, never did I think you could
be such a cold blooded murderer,

you're a lovekiller, you're a murderer
i see your strategy, i bet you've been here before
you won't stop until your victims crawl
it's like a criminal, you stole the love away from me
it's so clear to me, you're a murderer


Av Josefine - 4 augusti 2010 14:22

godmorgon på er. jag har hittat hem nu faktist & jag är trött som bara den  , så morgonen tillbringar jag nu framför datan med mitt gladiator spel! underbart!


idag har jag inte så mycket planerat mer än en tur ut till batman, han ska få nya skor idag vilket är extremt bra. så det blir nog en tur med både marie & rebecca sedan, då alla hästapollarna får skor idag. hihi    även ska batman få pröva alla sina nya saker idag då. han kommer bli så snygg!


jag avslutar detta inlägget med att killar är sjuka. (tjejer kan oxå vara sjuka på detta sätt men just nu är det killar) varför säga en sak till en tjej & sen gå & göra något med en annan tjej? jag förstår inte hur killar tänker där, att de kan såra så utan skuldkänslor. jag tycker det är hemskt & jag tycker mer synd om den stackars tjejen som har levt på falska förhoppningar & kärat ner sig. fan inte okej!!! men men, vissa vet inte vad de går miste om om de väljer somebody else....    jag tycker det är riktigt hemskt. faktist.

Ovido - Quiz & Flashcards