josefineemma

Alla inlägg under augusti 2010

...

Av Josefine - 14 augusti 2010 08:00

  

Av Josefine - 13 augusti 2010 12:51

jag mår inte bra & är inte så sugen på att göra något idag egentligen.

johanna har folk här & de ska stanna hela dagen, så ja får bo vid datan eller i min säng. jag orgillar båda ställena lia mycket. dessutom är jag så satans trött. jag vill bara bli så pigg & kunna göra saker precis som alla andra, men det kan jag icke. för jag är trött. min trötthet tar verkligen musten ur mig. förstår inte, jag har alltid varit trött men det är jättemycket värrre nu, vill sova hela tiden för jag är så trött. det är jättehemskt. fast de dålliga är att ja sover knappt på nätterna vare sig ja sover hemma eller inte, men på dagen kan ja sova hur lätt som helst, och ja e alltid lia trött, sak samma om ja sovit en timme eller tolv timmar. jättehemskt!

  

...

Av Josefine - 13 augusti 2010 08:00

  

Av Josefine - 12 augusti 2010 15:38

jag ville mest bara säga att jag varit duktig & städat lite på mitt rum, men man ser ingen skillnad tyvärr. men städat har jag!


jag mår inte speciellt bra idag, har ont i magen, känner mig lite så feberig & känner mig yr. lyckligtvis kan jag äta utan problem idag. men ja kunde ju faktist mått bättre. jag ska slänga mig i soffan nu ett tag. sen ikväll när pappa kommer hem ska viringa lite samtal & sen hppas ja på att ja är bättre. fast de kommer ja nog icke vara. pang

Av Josefine - 12 augusti 2010 11:44

godmorgon.

vet ni hur trött jag är!? var uppe till klockan sex för ja inte kunde sova, vi körde mamma & erika till kastrup vid lite över två i natt & gud vad det var jobbigt, jag ville sova, äta, dricka & sova. men bra gick det, rallyföraren johanna fixade körandet på två timmar, väldigt bra.


tävlingen igår gick super bra, batman skötte sig exemplariskt. i 100 cm blev vi felfria & det var en jättefin runda, jag red jättebra & batman lyssnade mega  bra. duktig häst! så när ja red ut från banan kom det dära mega glada leendet fram hihi. första gången vi blir felfria i 100 cm.

i 110 cm fick vi tyvärr åtta fel. men de var lite mitt eget fel, kom mega fel på hinder nummer två och batman hann nog inte upp så en bom följde med oss, haha. sen på hinder fyra ökade batman satan & sen sprang han som en liten galning mot feman, jag skulle göra en halvhalt & batman typ stannar helt (jag tpg för mycket eller som jag brukar, bara att batman lyssnade skit bra haha) börjar stutsa lite och jag bara förhelvete batman, vi ska frammåt & då kom vi fel på det hindret & rev femman oxå. sen gick resten av rundan mega bra.

jag är jättestolt över batman, han var så mega fin, riktigt fin!


maire & greven blev felfira i första fast de fick lägga en volt för på något konstigt höger lyckades de tappa en stigbygel (verkligen tappa, den la på marken!), i andra fick de oxå åtta fel, men dom vart ändå duktiga!


sen åkte ja med tillbaka till stallet, fixade lite & sen stressade till bussen, som jag hann med! ja sen var ja bara hemma tills vi skulle åka vid två.

jag och batman i 100 cm klassen  

marie & greven i 100 cm klassen.  

...

Av Josefine - 12 augusti 2010 08:00

  

Av Josefine - 11 augusti 2010 14:45

nu är det en timme tills ja ska åka iväg med bussen, är jättetrött & mitt högra öga är inte alls min kompis idag. iallfall så får ja göra det bästa av situatuinen med mitt öga.! haha.


det är egentligen så mycket ja vill skrriva här, funderingar & sånt. men ja tror att folk kan ta illa upp & missförstå mig så ni tror att jag är helt jälva pantad. hrrm, så jag skippar det!


jag har iallfall en fråga, som jag frågade my igår, lite så random men ganska kul.

om du är törstig & kissig, vad gör du först?

kissar & sen dricker, eller dricker & sen kissar?

där finns ju inget rätt eller fel, men ja undrar bara hur ni tänker?

jag och my tänke lika, för vi vart lia smarta. haha, så svara gäran på frågan om ni känner fört!

Av Josefine - 11 augusti 2010 12:54

jag är mega trött, somnade sent igår efter att ha kollat på öhm day of the death, sån zombie film. sov faktist gott utan mardrömmar, drömde bara någon sån random dröm om ja vad var det nu, massa random folk, i ett random hus med massa random saker? typ gamlingar, vad fan gjorde ja där lixom? helt sjukt, haha


iallfall så i morse kollade ja på death of the death fast ja trodde den hette dairy of the deaht & stavningen är på topp javisst, nej. haha

är hemma nu och ska snart käka, vilket jag skulle gjort för typ en timme sedan så ska göra det nu innan jag svälter mig.


vid kvart i fyra åker jag till batman, & sen vidare på tävling. önska mig & marie lycka till!

Ovido - Quiz & Flashcards