josefineemma

Alla inlägg under januari 2011

Av Josefine - 30 januari 2011 18:03

vaknade faktist för typ en timme sedan, ska bege mig till stallet strax om mamma och pappa kan bli klara. blir bara mockning & så, i morgon fixar jag hagen yep yep.


ska försöka ta mig ut och springa en runda eller iallafall gå en runda om jag pallar, hehe. sen blir det inte mycket mer för min del, är trött och ska sova tidigt så jag pallar med skolan ordentligt!


& ja, jag taggar siesta!

Av Josefine - 30 januari 2011 02:48

jag har syndat tre gånger idag, men vafan, inte mitt fel!


idag har jag inte gjort så mycket, vaknade tog mig hem, åkte till centan och köpte gympaskor, vi måste ju ha det på idrotten annars får vi inte vara med. elakt!så mamma köpte ett par gympadojjor till mig och jag gillart!

sen åkte jag hem och begav mig till stallet, städade hela stallet typ, mockade, pussa på batman och fixade hans foder, även lyckades jag ta lite kladdar i hagen, mia gav mig ett tips på hur jag skulle få upp de frysta bajshögarna. haha. underhållande.

sen tog jag mig en halvtimme till att bara sitta och titta på min älskade batman. han stod och åt hö och han är så vacker. mums. sen ringde jag mamma och hittade en femma sen åkte jag hem. räddade en liten hund som hoppat ut ur trädgården, dagens goda gärning. yepp yepp.

hemma var maten klar direkt så käkade lite sen tog jag ett långt med på två timmar med lite cougartown på tv:n. det kändes riktigt najs ska ni veta. slappa och bara njuta, tänka på sig själva för en gång skull!

sen tittade jag lite på tv med mami och pappi. blev en snabb tur till hbg som slutade sådär illa? men vafan, nu är jag hemma efter min lille tur mitt i natten i atorp iallafall och jag är trött som bara den.


i morgon ska jag sova riktigt länge och bara lata mig, fast jag ska hinna ut till batman och plocka fler kladdar i hagen, borsta och pussa lite på honom. riktigt najsigt!

Av Josefine - 28 januari 2011 09:44

missförstå mig inte, jag är bara ledsen för vissa saker men det förstår ni kasnke. dessutom är jag trött som ett as och inget går som det ska idag.


jag pallar typ inget mer, jag hatar slynan, jag hatar vädret, jag hatar tidiga morgonar, jag hatar att de inte är sommar, jag hatar att inte vara arton, jag hatar att min systemkamera har slutat fungera, jag hatar att jag inte är sugen på potatischips längre, jag hatar att datan inte fungerar som jag vill...

just nu hatar jag ganska mycket märker jag, dessutom hatar jag att man skjuter hästar... lite så random.


 

Av Josefine - 28 januari 2011 09:28

sitter nu i skolan och har det tråkigt, leendet på läpparna har försvunnit. och det är ganska tråkigt.


dessa dagarna som gått har jag inte gjort så mycket, bara varit hos kevin och fixa stallet typ.

jag har inte gjort mycket mer faktist, så det blir ett kort och tråkigt inlägg för jag inte alls är på humör. somvanligt kan jag inte göra nått rätt och mitt liv är så jälva fel. bara gå och dö josefine. jag vet många som skulle bli glada yepp yepp.


batman får vila tills snön har försvunnit, den lilla som finns. går inte att rida och broddar vill jag inte ha på. *pang*

Av Josefine - 26 januari 2011 10:51

sitter i skolan och har typ någonting, vet inte riktigt vad det är -.- men tråkigt är det.


i eftermiddag har det blivit ändrade planer, helene har blivit sjuk så hon kan inte komma och provrida idag. tråkigt men det betyder mer tid till kevin. hehe. det har ju snöat i natt så vet inte om jag kan rida annars får han vila idag och så tar jag igen det i morgon, är inte ett dugg sugen på att brodda och så nu när batman fortfarande har ett sår på benet. men jag får se i eftermiddag.




Av Josefine - 25 januari 2011 22:05

igår gick min wow tid ut... ganska deprimerande. men!! en styck kevin lyckades fixa 10 dagars speltid till, så jag har tio dagar på mig innan jag måste köpa ny speltid som jag tycker någon kan köpa till mig! höhö, nej men..

igår var jag hos kevin, spelade wow och så. gjorde faktist inte så mycket mer, jo tittade lite film, paranormal activity 2, jag måste säga att den var kass om man jämnför med ettan, jag blev knappt rädd i denna och i ettan grät jag .. kan bero på att jag trodde den var äkta men ändå. kasst! tittade även på någon tomorrow when the war began, den filmen tyckte jag var super bra faktist. önskar bara att jag var lite med inne i filmen då jag missade vissa vilktiga bitar, men skit i det.

vaknade hos kevin idag, tittade på i rymden finns inga känslor och den var lite kass tyckte jag. sen åkte jag hem, tog mit ut till mitt lille monster och red. begav mig till ängen och dressyra lite och red i backarna, batman har faktist blett tjock känns det som. hehe, nej men han är stor! kanske bara jag som inbillar mig men han är större än senast jag såg honom och granskade honom (vilket jag gör i stort sett var dag, han är ju för fin att titta på egentligen!) han busade och hade sig på ängen och gillade inet att jag satte lite krav på honom, red med gramenen idag och det var tur, annars hade jag nog flygit ner i ån eller något, som han busade, inga fötter på marken. busig häst, men skoj var det och han uppskattade nog att han fick galoppera lite idag med.

sen tog jag mig hem och begav mig in till kevin igen, fick reda på att jag hade mer wowtid så jag blev överlycklig, tog bussen hem vid halv tio och nu sitter jag här, ska snart nanna och upp tidigt i morgon då jag ska hinna gå ut med byrackan hugo och ta ut hästarna i morgon bitti innan halv nio! ska bli skoj att se hur morgon pigg jag är!

     

...

Av Josefine - 23 januari 2011 22:46

jag finns inte på facebook, msn, datan mer. hejdå.

Av Josefine - 23 januari 2011 21:21

jag är så kass på att blogga, förlåt!! men händer det något i mitt liv orkar jag inte bry mig om bloggen när jag har så mycket annat att bry mig om.


fredag, blev lite party party, dock blev det inte som jag trodde men skoj hade jag. lite åkning i hissen, spring på vinden och i källaren. underhållning på hög nivå när man är övertrött och har lite sprit i kroppen.

lördag, började inte bra efter noll timmars sömn, lite frukost och tv blev det sen stallet och fixa hö till batman, sen skrittade jag till ica och mötte my för jag hade hennes mobil och tvärt om. sen öhm på kvällen var jag hos kevin, alltid lika mysigt!

söndag, vaknade jag hos kevin, var dfär hela dagen,super mysigt och massa wow spelande. löööv! åkte hem vid åtta åp kvällen, drog till batman och matade den busen, han fick vila idag då jag har ont i mitt ben efter halkningen jag gjorde i fredags. aje! och dessutom skrittade jag honom igår, så han kan vila idag och så är an fit for fight i morgon!


jag halkade ju i fredags, sprang, med förstora skor och så var det super halt, jag bara buff, så ligger jag på marken och skrattar. ont gjorde det och röd är jag, blåmärke. aje, de gö ont. höhö. men men, skola i morgon & bara för att karin är så snäll ska jag vara med på idrotten fast jag har ont i höften. dessutom är vi ledga på tisdag och helene ska komma och provrida på onsdag, löv löv löv, jag är kär i henne och det får batman oxå bli tycker jag!

Ovido - Quiz & Flashcards