josefineemma

Alla inlägg under januari 2011

Av Josefine - 7 januari 2011 14:15

godmorgon på er, eller inte god morgon för min del då jag varit vaken sedan nio idag, jag måste bara säga att jag mådde piss i morse när jag vakande, ville bara spy & jag menar verkligen spy riktigt mycket. pallrade mig hem från k vid tjugo i tio ungefär och då gick jag på vingliga ben till bilen, haha. hade stora problem med att inte spy i bilen men jag lyckades att hålla mig. när jag kom hem kastade jag mig på soffan och käkade lite yoghurt för att se om jag kunde få bort illamåendet eller spy. jag hostade så mycket att jag höll på att spy ner lilhugo, men lyckligvis gjorde jag inte det. yey! haha. nej men nog med det ironiska nu i att jag är sjuk, för jag mår inte helt hundra men aja, jag får vila en annan dag!


idag blir det laserdome med k, j, p, j & några till. ska bli skoj och ni vet att jag äger på det, höhö. sålänge jag inte blir jagad och springer rakt in i väggen med foten för min reaktions förmåga är lite seg i fötterna när man kommer i full nittio i de små gångarna. nej de ska bli kul faktist. så nu ska jag hoppa in i duschen och leta fram lite kläder, sen tar jag det super lungt tills det är dags att ta bussen/bli hämtad.


batman åkte jag till innan oxå ett tag, fixade hans ben & jag tror det gjorde lite ont idag då han försökte sparka ner mig, men det är förståligt, ett sånt sår kan inte vara skönt att ha. jag tycker så synd om honom, men det är skönt att han inte haltr iallafall! sen fick jag damp och saknade batman jättemycket, så tog av han täcket och borstade lite, tror han uppskattade det och vet ni? battis har fått en liten liten liten köttbulle mage, det är gulligt! känns så skönt att han inte tappat något nu när han vilat och blett smalis, dock får han inte bli tjockare nu, då blir det nog jobbigt att komma igång sen när det ä dags om sådär kasnke 4-5 veckor! segt som fan. sen åkte batman ut i hagen och rullade sig och stod och njöt i solen med sitt hö. han är så otroligt söt!

Av Josefine - 6 januari 2011 16:45

igår orkade jag inte blogga pga vissa saker, dessutom var jag sjuk så orkade inte ta mig upp ur soffan speciellt tidigt.


idag har jag fixat m in garderob lite men nu är jag trött och mitt öga rinner så jag orkar inte mer, ska kasta mig på soffan till mamma kommer hem med mat, sen beger jag mig iväg ett tag. de kommer bli lite dålig uppdatering tills jag blivit bättre då jag inte orkar sitta vid datan riktigt, det är lixom jobbigt.

Av Josefine - 4 januari 2011 17:46

idag har jag  varit på äventyr med mamma, tog oss ner till ikea i  malmö och handlade lite saker till mitt rum, sen begav vi oss till burlöv och där köpte jag lite småsaker, vidare till nova och handlade lite till höhö, sen begav vi oss till centan och där handlade jag lite till. sist åkte vi till lenas där allt var slut så jag fick åka hem utan hästsaker dag, känns tråkigt. men men, i morgon ska jag börja med mitt rum då jag inte orkar idag för mitt huvud dödar mig och min hals är inte att leka med!


jag mår inte så bra för tillfället, en fet jälva förkylning, huevärk och halsont. kan nog inte bli mycket sämre, så nu ska jag knarka ipren och göra lite mat så kasnke jag mår lite bättre om ett tag. ska ju vandra ut med issa & några till så jag måste vara pigg och till helgen ska jag vara frisk!


sitter nu och glor på zorro och stallet är helt fixat, angelica tar in pollarna idag så det är riktigt skönt! ne men lite mat ska jag se till att få i mig nu, yep yep!

Av Josefine - 4 januari 2011 00:16

 


ge mig sommar nu,

sol, bad, galenskaper & massa skratt

jag längtar redan efter sena sommarkvällar

bara ge mig sommar nu och låt det förbli underbart

Av Josefine - 4 januari 2011 00:10

jag har aldrig mått bättre, ville bara säga det!


jag håller på att byta ut hela min garderob till nya kläder. alla mina tjocketröjor, stora t-shirts, mjukiskläder & ridkläder ska bort från min garderob och ligga någon annan stans så jag får plats med lite mer vardagskläder då jag inte har så mycket sånna kläder. dags att lägga en del av mina pengar på kläder istället för på godis, chips och mat.


har ju redan börjat lite men jag behöver mer kläder för att fylla ut hela min garderob, då den är ganska stor, just nu är den full, med massa skit. haha. så ska se till att få rätt på den lite och sen ska alla mina kläder ligga där istället för på golvet och sängen. & ja jag ska försöka börja sova i min säng igen, så jag slipper ligga och sova i soffan (fast jag älskar det är det inte bra för mig) så det är mycket som ska fixas men det tar jag tag i nu på lovet, ser till att det blir fixat så jag är fit for fight till skolan den 10:e. yeah, allt känns så jävla bra nu jag menar det verkligen.

Av Josefine - 3 januari 2011 23:54

nu är jag hemma igen, var ute med issa, simon, victor, totte & tobbe ett tag innan. känns så skönt att veta att man har någon alltid, asmundtorparna är för bra. som jag sa på nyår, jag gör allt för mina asmundtorpare, vare sig jag känner dom eller inte. det är ändå mina asmundtorpare och man ställer upp! lite så random snack men vafan, haha.


det snöar ute nu och min mage har fått lite lax i sig, super gott. sitter nu vid teven med lite musik och mår allmänt bra, fast musiken är depp har jag ett leende på läpparna som inte vill försvinna. det känns så underbart bra faktist! i love it!


i morgon har jag planer igen, ska ta ut hästarna vid lunch och sen beger jag och mamma oss till lenas, fixar förmodligen nya ridbyxor till mig, sen vidare mot ikea och tittar på saker till min garderob och lite lampor, även en tur in om centan blir det nog, har ju present kort på gina och jag behöver svarta tunna stumpbyxor då mina pajade på nyår, höhö, galet, som det kan gå! nya sånna behöver jag yep yep. så i morgon fixar vi det så är jag fit for fight till helgen, nya kläder och nytt hår, för vet ni? löshåret jag och rebecca beställde innan lovet kom idag, helt random, så  nu har jag nytt löshår och det känns så jäva bra! lixom nya kläder, nytt hår plus lite smink så är gamla jöns tillbaka & det gillas i massor.

Av Josefine - 3 januari 2011 19:29

idag har jag inte gjort allas mycket, vaknade med världens huvudvärk, så lite ipren blev det för min del och sen låg och och halvsov till fyra tiden. begav mig till batman runt fem/sex och mockade och pysslade om batman lite. sen har jag inte gjort mycket mer. är sugen på att hitta på något men min kropp säger tvärt emot, jag är trött. haha


jag vet inte vad jag ska skriva, haha, jag mår aningen bra. trots allt, man känner sig lite nere, men jag mår super bra, känns inte som innan. jag mår bra, hehe.  jaja, men nu ska jag komma på tv och se till att inte börja gråta pga att filmen på tv:n. hihi. men nej det gör jag inte. 


bio hade varit najs ilväll, eller typ fest, men jag får ta det en annan dag. yey

Ovido - Quiz & Flashcards