josefineemma

Alla inlägg under januari 2011

Av Josefine - 17 januari 2011 17:32

 

Av Josefine - 17 januari 2011 16:59

nu har jag varit i stallet och fixat batman. han var en riktig lerboll när jag kom och jag kände inte alls för att stå och borta på en liten lerig polle, men suget att rida tog över och fick mig att borsta. jag begav mig ut och skrittade i ca 1 timme. gjorde lite skänkelvikningar, framdelsväningar och halter på vägarna när jag hade möjlighet och han var super duktig idag. gick fint och skötte sig super bra. dock börjde han dampa lite i slutet då han tyckte jag satte för mycket krav på honom, hihi. och då började han stegra och ha sig. sen stog han helt stilla och bara titta (som han brukar göra ibland, hehe) och då böjde jag mig framåt och sa till lilkillen att komigen nu och gå älskling, samtidigt som jag klappade han på öronen och så gick den rakaren framåt. hehe


jag är ledig i morgon då jag ska till doktorn så i natt sover jag hos k. förmodligen blir det wow hela natten och det vet ni att jag älskar. hihi..

ska ta in hästarna ikväll innan jag åker in till k. och det känns super bra. i morgon tar mia ut hsätarna och ger dom frukost då han blivit frisk!

Av Josefine - 17 januari 2011 13:43

sitter och tittar på lite lägenheter och jag är så sugen på att flytta. så jag hade inte tackat nej till att flytta. men då uppkommer mitt stora problem, batman.. var ska jag ha min lille älskling osv. ja, det är jobbigt, men vi ska ju först och främst lyckas övertala pappa till att flytta. jag hoppas iallafall att vi kan komma iväg från byn nu och in till stan, allt kommer bli så mycket lättare och bättre!


massa fördelar med att flytta, men även massa nackdelar. men vi får diskutera lite så får vi se om det blir en flytt i framtiden.

Av Josefine - 17 januari 2011 13:27

godmorgon på er, nu har jag varit dålig på att blogga.& det beror på att jag inte varit hemma eller haft tillgång till internet. men ni får ursäkta mig så ska jag uppdatera så gott jag kan om vad som hänt den senaste tiden !


fredags stannade jag kvar hela dagen i skolan, skippade sista lektionen då jag var så trött och mamma tyckte det var okej. sen var jag bara med k på kvällen, vi gjorde inte alls mycket utan somnade tidigt och det var super skönt att få sova. var så trött efter skolan att jag bara ville dö eller nått. hih

lördags blev det lite fix med battis och sen blev det lite småfest på kvällen med k och hans vänner. väldigt trevlig dock blev det inte så långvarigt men trevligt var det. sen hem till k och sova. vilket jag uppskattade som fan, jag har blivit så trött den senaste tiden.

söndag, det var igår,tog jag ut hästanra på morgonen och sen var jag bara hemma, tog in hästarna på kvällen och sen åkte jag till k. var bara där på kvällen och det var trevligt som vanligt. jag spelade wow och hade sjukt skoj med mig själva. somnade anningen försent igår så försov mig i morse och hade värdens huevärk. så nu har jag tagit mig hem från k och tittar på lite hus med nördi.


Av Josefine - 16 januari 2011 20:15

Av Josefine - 14 januari 2011 10:14

många lektioner har blivit inställda idag, så nu sitter jag på andra våningen vid några skåp med issa, nikki och matilda och lyssnar på musik. har jätteont i rumpan och vissa delar typ somnar. fan inte okej. har inte nästa lektion förrän vid tio i ett och jag funderar på att inte stanna kvar då det är en evighet. men jag får la se, måste prata med vissa lärare och så.


ikväll blir det iallafall umgås med k, och det längtar jag till, skolan är så jälva tråkig. men trots att ajg gick upp tidigt i morse pallrade jag mig till skolan och har varit på några lektioner. jag är så duktig och jag känner mig faktist duktig!

Av Josefine - 14 januari 2011 09:21

idag vaknade jag runt halv sex tiden, för tidigt englit min mening. begav mig till stallet och tog ut hästarna och gav de mat. fixade klart hela stallet och jag känner mig så duktig. efter det åkte jag massa bil och jag var så trött.


sitter nu i skolan och väntar på matte,lyssnar på bandit rock och saknar k. yepp yepp



jag har en sån jobbig känsla i magen, känns inte alls bra. helt orolig är jag, men jag bör inte vara orolig, fast jag är det. så jälva hemskt, bara få känslan att försvinna...

Ovido - Quiz & Flashcards