josefineemma

Alla inlägg under januari 2011

Av Josefine - 22 januari 2011 03:04

sitter nu i en lägenhet i helsingborg med världens mysigaste människor. haft en super kväll och det är nu alla kommer igång, fucking klockan tre på natten, det går bara att älska. my och jag ska dansa galet med haslam och bredvid mig ligger två turturduver och pussar sönder varan, varför har intjag hittat någon? jaja, det klarar jag mig utan.


i morgon upp vid sju och ta tåget hem med my och marcus. sen blir det hämta hö och rida, sen är vi på det igen? åhhyes, att man älskar livet när man kan festa i glasögon med folket. nu fick ni ett random nattligt sms. och nu dampar mina ögon så dags för dans! fett ös medvetlös? jadå. höhö.


dessutom blir det peace and love & siesta till sommaren. love love love!!



SLYYYYYYYYYYYYYNA

Av Josefine - 21 januari 2011 13:46

precis haft svenska, skrev en uppsats om hjältar och jag misslyckades då jag alltid har en konstig uppfattning om allt. men skit samma, du, du & du är mina hjältar, jo ni vet vilka ni är!


jag var med på idrotten innan med, utan kläder. hrrm .. fick spela lite paint boll. vi var lite bäst, klassa ut de kassa laget. hehe. elak jag är. men nu har jag ont i mina ben för jag ansträngt mig, men vem bryr sig? ska ändå dansa som en galning ikväll och även lite ridning blir det i eftermiddag, om jag inte longerar, men då rider jag ju ner till ängen, så lite ridning blir det, tio päng till mig. men nu ska jag itne sitta här, för jag ska ut och hitta på bus med oliver. höhö. bye bye

Av Josefine - 21 januari 2011 09:32

matte, inte precis skoj, sen beger jag mig ner till staden & efter det idrott, som jag inte ska vara med på. känns super bra detta!

Av Josefine - 21 januari 2011 08:40

godmorgon. nu sitter jag i skolan och har personlig försäljning, super tråkigt. jag lyckades att ta mig upp idag utan problem, men sen skulle jag helt plötsligt ta ut hästarna och då blev det stressigt, så pappa offrade sig och körde till stallet och plockade ut hästarna, tack!!


jag har inte sovit helt toppen i natt, ont i hela kroppen, kan det vara lite träningsvärk? ja förmodligen. jag har svårt för att sitta still, men ja gör mitt bästa. idag ska jag rida batman och sen får jag se om det blir hbg eller om jag stannar i byn. vi får la se!


 

Av Josefine - 20 januari 2011 20:52

  idag har jag varit ute och ridigt, han blev så glad nu när han får bli riden var dag eller iallafall vara ute och gå lite. idag begav jag mig ut på en lång runda med lite trav och massa skritt. red som ni ser en låång runda. tog mig bort till mitt gamla stall i värmö och det kändes konstigt att sitta på en stor häst på de vägarna. men det var riktigt mysig i solen, dock lite kallt men det stod jag ut med. han skötte sig fint utan damp trots att han fick trava. stark var han och ahn ville mer än gärna galoppera men det var hårt på grusvägarna så jag bestämde mig för att bara trava lite och skritta en massa. batman uppskattade det och skrittade på som aldrig förr. (bra miljöträning att rida inne i byar med bussar, hundar, bilar folk som gör ljud osv.)


sen har jag inte gjort så mycket mer idag, johanna och jag käkade donkan, tog in batman och jag gick ut med issa ett tag i byn. mycket trevligt!


jag måste bara påpeka att rebecca & marie är så himla underbara, stöttar mig aldrig, ni är helt enklet bäst!. jo även min mamma och pappa som stöttar mig nu är ganska bra. jag har världens bästa vänner och det finns inga bättre än er & fast jag ogillar mina föräldrar har jag fått bättre kontakt med dom pga visssa saker och de finns där för mig. det går bara att gilla läget. jag har världens bästa vänner och det finns inga som är bättre än er. och ni vet vilka ni är!

Av Josefine - 20 januari 2011 13:01

godmorgon på er. en josefine försov sig idag så ingen skola. ganska logiskt.

jag har sovit riktigt gott i natt, faktist.


om jag orkar ska jag strax försöka ta mig bort till batman och rida lite, sen ska jag nog ut i byn och träffa lite folk. mycket trevligt!

-.-

Av Josefine - 19 januari 2011 22:38

din falska äckliga slyna

Av Josefine - 19 januari 2011 22:14

jag har varit dålig på att uppdatera, men det SKA bli bättring på det nu.


idag har jag iallafall ridigt batman, han skötte sig bra och gick riktigt fint trots dampet han hade. men han är så söt och han är mannen i mitt liv, men det visste ni redan.


nu sitter jag här och gör inte ett piss, jo glor på en random film men det får duga. (det är iallafall inte jag som mår dåligt) planer för fredagen finns redan, det är så skönt när planerna kommer till mig utan att jag behöver anstränga mig. wonderful!

jag orkar inte skriva mer för jag behöver fortfarande gå på toa, jag är liksom kissig! men vafan, vem bryr sig?


i morgon är det skola som gäller, börjar vid tio, sen blir det batman kan jag tro, ska nog börja trava lite lungt i morgon om allt blir som planerat eller så skrittar jag lite i morgon mer och börjar trava och galoppa till helgen, vi får se helt enkelt!


snart börjar team chasing träningarna & vem längtar? JO JAG!!! 

Ovido - Quiz & Flashcards