josefineemma

Alla inlägg under oktober 2010

Av Josefine - 24 oktober 2010 21:04

jag inser mer och mer för var dag vad som fått mig att må dåligt så länge, jag börjar finna svar och det är egentligen ni alla som lyckats sänka mig så mycket som ni gjort. var människa jag umgåts med, träffat, släkting eller vad som helst till mig har fått mig att må såhär, även jag själva faktist.
oturligt nog är jag inte så stark som jag påstår att jag är, det är bara så himla lätt att låtsas må bra, låtsas vara stark och frisk. men det börjar bli svårt, jag misslyckas rätt mycket nu för tiden och jag känner mig bara sämre och sämre för var dag och vem bryr sig egentligen? nobody, ingen, nada. men jag bryr mig väll inte, jag kan vara ensam, som jag varit i alla andra år, när ni lämnat mig ensam kvar.
jag önskar jag var tolv år igen, jag hade det väldigt jobbigt precis då, men vafan, jag mådde bra om man jämnför med nu, jag gjorde inget jag inte borde göra och jag skötte mig. nu gör jag hemska saker och jag sköter mig inte, jag önskar jag var liten igen, riktigt liten utan massa problem. de var så himla lätt när man var liten utan all denna jälva press som man har på sig. jag känner flera gånger om dagen att jag inte orkar mer och det gör jag snart inte längre.

Av Josefine - 24 oktober 2010 19:44

alltid gör ni samma sak, lämnar mig utanför och total skiter i mig, ännu en gång bevisar ni att jag inte betyder ett skit för er.


idag har jag inte gjort alls mycket, sovit i min säng för en gång skull och fy i helvete va jag hatar den, sover inte alls skönt och jag sover inte speciellt mycket.

en tur till hööks med mamma och kevin blev det oxå, köpte ett schabrak och en matchande huva.

battis och jag har varit ute på en låång tur, bort mot heden och värmö. mina gamla ridvägar. det fick fram många gamla minnen kan jag lova er, var ute i evigheter och battis skötte sig så bra och de kändes bra att vara ute på mina vägar igen, haha.

nu är jag hemma och vi eller ja dom käkar glass för mamma fyller år idag. men somvanligt köper de sån glass de vill ha och jag blir utan, eller där finns ju nutella jag kan ta medans de andra käkar glass, underbart, riktigt snällt.

Av Josefine - 23 oktober 2010 16:58

idag fick jag gå upp tidigt för vi skulle hämta hö utanför eslöv, belv hela femtio två balar och förhoppningsvis räcker de ett tag.

efter det blev der ridning, skulle rida ner och hoppa men hoppade inte så mycket utan vicky fick testa rida battis lite och det gick super bra. sen red ja hem då och fixade i stallet och lite så. sen hem fixade mig för snabbt somvanligt, all denna stress. hrrm .. men men, sitter hos kevin nu och här stannar man hela kvällen.

nördarna befinner sig i staffanstorp och va fan gör dom där? nördi har partaj hemma, känns bra det dära. hrrm ...  iallafall ..


vet ni vad ja kom på innan när ja kom hem från stallet och tog fram mina mackor?

ett, stressa aldrig när du ska äta, du sätter det i halsen eller tar död på sig själva.

två, tugga ordenligt innan du sväljer torrt bröd, det fastnar i halsen och de blir svårt att leva.

tre, jag har nog bara ätit mackor i typ en vecka, tror det. nutella mackor, mackor med skinka eller inget alls. känns bra detta och jag bör se till att äta lite bättre. meeen, de kan vi göra en annan dag, när jag orkar göra något som tar långt tid.

Av Josefine - 22 oktober 2010 08:34

det är inte okej att peka ut elever för de inte jobbar på lektionen. hrrm .


iallafall jag är trött och battis är ute i hagen med sin brutta. jag har lite ont i halsen faktist, om jag ska vara ärlig. inte okej, så jag tror jag ska gå hem snart, för de är inte okej att inte må vidare bra.


idag ska mamma & pappa till jan och anne, och i morgon till staffanstorp. helt random. dessutom ska vi hämta hö i morgon bitti, skönt att ha fått de gjort faktist. så jag kan ha battis inne utan att känna att han inte får någon mat.


någon som söker en medryttarponny? jag vet en liten islänning som skulle behövas ridas några dagar i veckan!

Av Josefine - 21 oktober 2010 22:11

kärlek kan vara så jälva underbart i vissa stunder

men kärlek kan även få folk att må skit, döda folk och vara allmänt hemskt.

jag har gått i fällan och det är omöjligt att ta sig ur.

Av Josefine - 21 oktober 2010 21:40

battis står i sin box och har det bra. blev ingen longering ellerridning idag då vädret har varit helt cp. ingen skola i morgon, ingen skola mer, för vet ni? jag finns inte mer, bye bye.

-

Av Josefine - 21 oktober 2010 21:34

 

Av Josefine - 21 oktober 2010 16:45

hej på er.

idag har jag bara varit i landskrona och uträtt lite småsaker som ja var tvungen att fixa. & på måndag gör vi det samma igen. ni kan få klura lite på de som ja gjorde, haha. får se på måndag om ni får veta eller inte.

nu har iallafall battis blett utsläppt och fått mat, belv att han fick stå inne lite idag med för de blev så kasst väder så nu väntar en skitig box på mig och en liten busig ponny som vill bli ompysslad ikväll. hoppningen får ja ta i helgen istället och ja tror det kommer gå bra.

jag är förövrigt trött och hör en hund som skäller, låter nästan som schuge.

hejdå på er.

Ovido - Quiz & Flashcards