josefineemma

Alla inlägg under november 2010

Av Josefine - 24 november 2010 14:19

i'm a believer and gravity's letting go of me tonight
you came out of nowhere when everything was passing by at the speed of light
so hold my hand and never let me go, take a leap of fate into the unknown
i am flying, my heart is taking over
the world is flashing by
higher higher higher
i will follow wherever it might take us
chasing through the sky
higher higher higher


nyss hemkommen och man blir mött av en liten glad hugo
som kastar sig på marken framför en när man stängt dörren
han är så söt lille hugo. gjorde lite frukost till mig
coh nu sitter jag vid tvn med hugo puttandes på mig.
för bara minuter sedan kom han och satt sig bredvid datan
han ville ha lite uppmärksamhet, haha. och han tittade så gulligt på mig
med sina hundögon! så jag fick en liten blöt puss och sen la han sig bredvid mig.
väldigt gullig, tror han märker på mig när jag inte är helt hundra.


iallafall påväg hem tänkte jag tillbaka på sommaren, hur mycket jag saknar den.
den var riktigt bra trots bråk och liknande. hoppas att nästa sommaren blir bättre,
fast lika rolig, det hade varit super duper bra. riktigt bra, nu ska jag snart på möte.
och sen hoppas jag på att jag får träffa dumbo, men förmdligen inte.
aja, får valla se. nu blir det tv med lil schuge och sen battis en snabbis



Av Josefine - 23 november 2010 23:14

       

Av Josefine - 23 november 2010 22:21

är man rädd för något ska man inte hålla på med det över huvud taget, om man då inte vill övervinna sin rädsla. finns andra folk som kan hålla på med det som du är rädd för. gör det som du är bra påistället för att göra saker halvdant för du är rädd.


hej på er, jag har inte hunnit blogga nått idag då jag sov till kl tre-fyra, eller låg kvar i sängen tills dess, (vaknade vid två.) har inte gjort så mycket idag faktist, åkt hem, fixat med battis och sen käkar frukost och hit igen. så nu är jag jättpigg, fast klockan inte är så jättemycket.


i morgon blir det möte på skolan och sen ser vi hur vi gör med mig, problembarnet.  blir iallafall ingen praktik tillsvidare så hur det löser saker med mig, det vet jag inte, men det är inte min huvudvärk, jag tar gärna ledigt lite. även ska jag försöka rida/hoppa battis i morgon om jag vaknar i tid. om jag inte gör det blir det lite dressyr på ridbanan och det ska inte vara snö överallt, för då går det inte att rida. hrn ...


nu de senaste dagarna har jag levt på mackor, mackor & mera mackor. har inte haft tid eller ork att göra någon annan mat när jag skullat äta, så nu är jag inne i en sån period igen.. men jag tror det beror på att jag vänt dygnen helt och hållet. så jag hinner inte äta förrän de andra ska sova och då kan man ju inte göra mat precis, det är ju inte normalt att så och laga mat kl tolv på natten, nej nej!


en tråkig nyhet nu då.. mina grannar ska flytta, jättesnart och det känns väldigt tråkigt. men men, får hoppas på att de nästa som kommer är lika trevliga som mina grannar från dalarna!

Av Josefine - 22 november 2010 23:11

jag finns inte, jag existerar inte.

Av Josefine - 22 november 2010 21:14

idag har jag inte gjort jättemycket, "möte" i morse & sen mer "möte". efter det lite k och sen hem och rida battis, tog en tur till rågahörstad och han var lite småkonstig idag, men vetifan, kan nog bara ha vatt att han är lite trötter, sovit ute många nätter nu och idag ska de vara inne!


när jag var ute och red bestämde jag mig för att vara glad, inte vara negativ och så längre, försöka lösa mina problem så allt kan bli bra och jag kanske slipper tänka så negativt alltid. men det känns inte som om ja kommer lyckas, redan när jag kom hem från stallet så tappade jag ganska mycket av den glada jöns. så får se hur det blir i framtiden.


fortfarande har jag ingen telefon, för den kom inte idag.. & nu ska de visst bli kallt några dagar och hur ska det gå med min träning? jag måste hoppa i morgon eller på onsdag, men det kan jag inte om det är snö & is... att jag ogillar läget starkt, känns som om tävlingen på lördag kommer gå jättedåligt faktist. känns inte bra och nu med en debut lokalt i 110 cm så är jag extra nervös, hinderna brukar se så stora ut & det hade varit riktigt skönt att få hoppa lite högre, dvs 110-125 cm hinder. då hade jag tyckt hinderna vart små på lördag. känns ganska jobbigt då mitt självförtroende är på noll och jag känner mig inte ett dugg duktig som ryttare, känns ganska värdelöst.. kasnke ska sluta med hästar? eller bara hitta en medryttarhäst? och lämna tillbaka min lille prins? jag får se hur jag gör, det ska kännas bäst för mig och man kan inte alltid vara uppe på topp.

Av Josefine - 22 november 2010 11:13


 

jag har ingen mobiltelefon som vissa av er förstått och ajg är väldigt bekymrad över att rida utan att kunna ringa osv (om det nu mot förmodan skulle hända någonting.) och när man väl bråkar om det med familjen händer det en olycka i eslöv där en tjej trillar av, dock kasnke hon inte kunde ta upp telefonen och ringa, men ibland kan man och då är det bra att ha telefonen med sig när man rider.

ett tips till er ryttare som läser mig blogg, rid aldrig iväg från gården utan mobil, ha mobilen alltid i fickan, berätta för någon/skriv på tavlan i stallet var du rider och hur länge du räknar med att vara borta. & reflexer på kvällstid är väldigt bra!

Av Josefine - 21 november 2010 22:36

you're everywhere to me and when I close my eyes it's you I see

You're everything I know,that makes me believe, I'm not alone


jag hatar folk, i stort sett alla
jag är misslyckad ful och fel
jag klarar inte av att gå i skolan/arbeta
jag trivs inte med mig själva
jag har självmordstankar
*pip* fick mig att göra dumma saker & sen har jag bara fortsatt
jag är alltid stressad
jag är olycklig (missförstå inte, kan vara lycklig vissa perioder/stunder och sen rasar allt)
jag är jätte svartsjuk
jag hatar killar som raggar på en på ett odiskret sätt
jag litar inte på någon längre i stort sett

jag har svårt för att beskriva mina känslor för folk

jag går till en doktor för ofta

jag äter piller mot att ja är depp

jag vågar inte prata med någon om mina problem, grunden till varför jag mår piss och har gjort i flera år.

en av mina gamla "bästavänner" fick mig att falla och se på mig själv som jag är äcklig, ful, fet osv.

när jag är ute rankar jag alltid folket i en rankorning, jag ligger bland dom som är minst värda och sen finns där dom som är mycket värda och dom som är lite mindre värda, eller inte värda, utan mer hur populär man är, det är nog rätt ord. jag ligger ju längst ner på den skalan... har gjort ända sedan den dagen då du placerade mig där.


jag hade kunnat skriva hela natten om jag orkat, men nu gör jag inte det för jag orkar inte må dåligt egentligen. är så trött på det men inget jag gör hjälper i stort sett, tabletter, vara till lags, inget. jag blir ändå sårad av den ena eller den andra. jag kan inte göra rätt i något sammanhang, jo kasnke med hästarna, men annars kan ajg inte göra nått rätt.

Av Josefine - 21 november 2010 16:30

godmorgon på er, jag vaknade precis och ska nog snart åka hemåt. ska rida lite dressyr med battis idag på ridbanan, ett litet pass. sen blir det nog pallra sig hit här igen och stanna här till i morgon. möte i morgon bitti så slipper gunillas occh pernillas lektioner, jag gillar det enormt. dessutom är jag förmodligen ledig tis-tors så då ska jag försöka hinna med lite hoppning oxå. måste hoppainför lördag då jag ska tävla, måste hoppa lite maxade hiner annars vågar inte mitt psyke hoppa de hinderna. haha, sån tönt jag är!

Ovido - Quiz & Flashcards